Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elszomorító, hogy a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorító, hogy a társkereső portálokon egy csomó nő a kutyájával pozol. Nincs már a férfiember, hogy pótolni kéne őt a kutyával? Mi lesz belőle? Vagy a nőkkel van probléma?

Figyelt kérdés
okt. 31. 02:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Így legalább rögtön tudni lehet, hogy állatbarát, tehát aki nem szereti az állatokat, az kapásból off.

Tök normális.

Amúgy meg tényleg: az apjával vagy a palijával fotózkodjon? :-D

okt. 31. 10:53
 12/23 A kérdező kommentje:

Az kutya, sajnos, tipikus jele annak, hogy pótolni szeretne a nő a férfiembert, vagy a gyereket, vagy letett már rólunk és inkább kutya legyen, mint semmi. Ez nem jó jel nekünk a férfiáknak!!!

Mellesleg, egy válasz sem érkezett arról, hogy velünk, a férfiákkal is van bajunk és csinálni kell ezzel vmit, nem kell hibáhztatni a nőket és sirdogálni, hogy nem válaszolnak, stb. (amúgy sok a kamu profil is és ha például látod, hogy vkinek 600 olvasatlan levele van, akkor miről beszélünk) Legyél méltő férfi, és megtalál téged a nő, vagy te találsz rá, amikor eljön a pillanat. Egyébként, nem hülyeség, hogy az apjával fotozkodna. Legalább, láthatod, ki lesz az esetleges apósod. Illetve a palival sem, mert jobb, ha most tudod meg, hogy több vasat tart az illető a tűzben.

A társkeresőre nem azért megyek, hogy a kutyákat-macskákat nézegessem. Majd később is megismerkedhetek velük, ha úgy alakul, és ha valaki állatbarát, az lehet jelezni a profilban külön is. Remélem, felfogjátok, miről szeretnék beszélni.

Építő jellegű hozzászolásokat írjatok, nem az okoskodó-f.-vagyok, nők-mind-k., szegény-férfiak, stb.

okt. 31. 12:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

#12 Az első mondatodat nagyon rosszul látod. Lehet, nem azt akarod nézegetni, de az az állat egy társa az életben, úgyhogy nőként én is örülök, ha egy férfi ilyen képekkel van.

A középső bekezdésedet meg nem értem.

#11 vagyok

okt. 31. 12:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A szüleimet egy macska hozta össze és macskák mellett nőttem fel. Az első kutyánk - amit én gondoztam javarészt - olyan 10 éves korom körül lett. Jó tudni, hogy már 10 évesen a férfiakat és a gyereket akartam pótolni úgy, hogy ráadásul volt 2 tíz év alatti testvérem, akikre vigyáztam is. Hogy ezek után miért kellet a gyerekeket GYEREKKÉNT pótolnom, azt nem tudom.
okt. 31. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Tehát ha lefotózkodok egy palival, aki történetesen a testvérem vagy az unokatestvérem, akkor én több vasat tartok a tűzbe?

Nem jutott eszedbe, hogy azért nem raknak ki olyan képet társkereső oldalon, ahol más is van, mert annak a másnak vannak személyiségi jogai? Vagy csak mert aki partnert keres nem akarja felrakni a családját, barátait?

okt. 31. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

mi egyáltalán a problémád? azért vannak tarskeresőn mert akarnak pasizni. vagy elirigyled az állatoktól a nők minden figyelmét és szeretetét?

most oké hogy valaki nem akar kutyásokkal kezdeni, én se, de mi a fszom ez a szöveg, hogy szomorú hogy a nőknek van állata? nem értem...

okt. 31. 14:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ez az ostoba sztereotípia, hogy a kutya a gyerek helyett van. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Barátnőméknél volt kutya, macska és gyerek is. Múltkor egy válaszoló írta, ha a macska olyan lenne, mint a gyerek, nem lenne macskája.
okt. 31. 15:05
 18/23 A kérdező kommentje:

17/17 A kutya lehet a gyerek helyett, de nem feltétlenül azért is van. A "sztereotípia"-k azért alakulnak, mert szoktunk bizonyos folyamatokat általánosítani, mert amit nap mint nap látunk, rendszerezni szoktuk. Maga a szteriotípiákkal ezért nem is lenne baj, így működik az agyunk és a szervezetünk igyekszik spórolni az energiával, melyből éppen az agyunk fogyaszt a legtöbbet.

Mindenesetre, az eredeti kérdésem nem is az állatokról szólt, de mindenki ezen akar lovagolni. A macskát eleve nem is tartanám igazi társként, mert nagyon független lény a kutyához képest. Az emberbarátként (társként) a kutyát szokták tartani (bocsi a sztereotípiáért), nem a macskát, tengeri malacot, papagájt, stb. Amiatt is feldobtam ezt a témát, mert ha a kutyával fotozkodik valaki, akkor már van társa. Mit csinál akkor a tárkereső oldalon? Ennyi erővel miért nem teszi fel a pasiját is, apját, anyját, stb. Nem vitatom, hogy nem cuki a kutya, de nem odavaló!

okt. 31. 18:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy azért teszi fel a kutyás képet, mert ez is egyfajta szűrő? Aki nem szereti a kutyákat, nem fog jelentkezni, felesleges köröket spórol meg vele. Az ilyen fotók utalnak az életformára is, ugyanúgy, mintha túrázós vagy kertészkedős képet tenne fel.
okt. 31. 19:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

17. "mert ha a kutyával fotozkodik valaki, akkor már van társa. Mit csinál akkor a tárkereső oldalon?"

Most ez komoly???

Ha társkeresőn fent van, akkor nyilván egy embertársra (is) vágyik!!!

okt. 31. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!