Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elszomorító, hogy a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorító, hogy a társkereső portálokon egy csomó nő a kutyájával pozol. Nincs már a férfiember, hogy pótolni kéne őt a kutyával? Mi lesz belőle? Vagy a nőkkel van probléma?

Figyelt kérdés
okt. 31. 02:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
Gyerek helyett kutya van.
okt. 31. 02:32
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Egy társkereső portálon jobb lenne szerinted férfiemberrel pózoló fotó?
okt. 31. 05:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kutyából nem lesz szalonna.
okt. 31. 05:45
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne pasi, akivel pózolhat a képeken, minek regisztrálna társkeresőre...? A kutyának a kezében több esze van, mint neked.
okt. 31. 06:47
 5/23 anonim ***** válasza:
29%

Ja, elszomorító mivel utálom a kutyákat. Ugyanolyan idegesítők, neveletlenek, mint a gyerekek.

Macskás nőt nem nagyon lehet találni.

okt. 31. 07:20
 6/23 anonim ***** válasza:
62%
Ha megnézed az oldalt, sok nő pontosan úgy viszonyul a férfiakhoz, mint a kutyához. Vagyis inkább még alatta. Szóval maradjanak is csak a kutyával.
okt. 31. 08:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként már sok pali is kutyás v. macskás képet tölt fel magáról a társkeresőre!
okt. 31. 08:26
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Neked nem mindegy? Nem kell jobbra húzni ha nem tetszik. Ennyi.
okt. 31. 09:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felháborító. Ezeknek a nőknek az apjukkal kéne pózolni, hogy "először rajta kell magad átverekedned". Mennyivel könnyebb lenne.
okt. 31. 09:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna úgy sem, hogy kutyával/macskával pózol valaki, hogy sajnos mind a kettőre allergiás vagyok, hiába szeretem őket. Sok mindent elmond egy ilyen kép. Látszik ha beállított és az is, ha nem. Illetve sokan nem szeretne pózolni és természetesebb nekik, hogy valakivel vagy valamilyen állattal közös a kép, tehát nem egyedül van a központban.
okt. 31. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!