Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hitegetik azzal sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitegetik azzal sokan az előnytelenebb külsejű férfiakat, srácokat, hogy ha rendbeteszik az önbizalmukat akkor gyorsan és könnyen találnak majd társat?

Figyelt kérdés
mire jó ez a kamu, hazudozás? mikor a mai világban az emberek 99,9%-a külső alapján választ
okt. 28. 20:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%

#30 jaj istenem. Az ilyen hülyéket nem lehet meggyőzni az igazságról, még ha egy nő is mondja nekik.

És szerinted az egy normális párkapcsolat? Szívesen élnél egy gerinctelen nővel együtt, csak azért mert jól néz ki?

Gratulálok, megértetted a párkapcsolat lényegét. Hogy legyél gazdag és a nő legyen jó kiegészítő melletted.

Érett gondolkodás. Biztos lesz is belőle nő. Ja nem....

nov. 19. 10:43
 32/34 anonim ***** válasza:
40%

"Biztos lesz is belőle nő. Ja nem...."

Miért ne lenne nő? Rengeteg példa van. Te nem szoktál emberek közé menni? Tévét sem nézel?

Az más kérdés milyen nőket vonz a pénz. De azt soha senki nem szokta tagadni hogy a pénzzel lehet jól kinéző nőket találni. Nem értelek. Nekem új hogy valaki nem tud erről, pedig úgy tűnik neted van, mert tudsz ide írni. Fura.

nov. 19. 10:50
 33/34 anonim ***** válasza:
#32 mert képzeld, én a valóságban élek, vannak barátnőim, beszélgetek velük, és általában arra jutunk, hogy ha a sok incel idióta abbahagyná ezt a pénzmániát, kicsit kinézne a valóságba, akkor sokkal előbb lenne csajuk.
nov. 19. 11:11
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

33

Én általánosságban írtam amit. Nem ismerem az incelek pénzmániáját amiről írsz. De meglepne ha nekik nem sikerülne pénzzel nőt találni, mert ez tényleg egy hatékony és működő módszer. Öreg, aszott vénembereknek is összejön, akkor nekik is fog sikerülni.

nov. 19. 11:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!