Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitegetik azzal sokan az előnytelenebb külsejű férfiakat, srácokat, hogy ha rendbeteszik az önbizalmukat akkor gyorsan és könnyen találnak majd társat?
Az a helyzet, hogy az önbizalom ahhoz kell, hogy észrevetesd magad, és ne maradj láthatatlan.
Ha kevésbé előnytelen a külsőd, akkor elsősorban nem úgy fogsz tudni ismerkedni, hogy tinder, meg random odamenet. Ki kell menni közösségbe, barátkozni, és idővel ha jó helyen vagy, lehet, hogy valaki annyira megkedveli a személyiséged, hogy utána alakul ki a vonzalom.
Nőként mondom, hogy ha nem tudok semmit a pasiról, csak ismeretlenül látom, akkor úgy kaphat esélyt, ha külsőleg vonzó számomra. Viszont ha nem párkapcsolat keresés céljából ismerkedtünk meg, hanem barátként, akkor előfordulhat, hogy annyira egy hullámhosszra kerülünk, hogy érzek iránta vonzalmat, pedig amúgy marhára nem az esetem, és úgy általában objektíven nézve nem egy attraktív jelenség a férfi külsőre.
Én rendszeresen végzem önkéntes munkát, és én ott megismertem egy férfit. Oda meg vissza vagyok érte. Azt kell, hogy mondjam, nem egy jól kinéző pasiról van szó. Kicsit pocakos, kopasz, előnytelen a szakálla (és én amúgy nem is kedvelem alapvetően az arcszőrzetet sem), ja, meg elől telibe hiányzik pár foga. Viszont intelligens, ő a közösség lelke, extrovertált, és nem az idegesítő fajta, fantasztikus humora van, kb egyre jár az agyunk, hasonló az értékrendünk, jókat tudunk beszélgetni. Na nálam kb ez el tud indítani vonzalmat.
Aztán ha nem ismerném, de Tinderen látnám, akkor a külső miatt fixen balra húznám
Próbáld ki.
Két dolog történhet.
Bejön, és lesz csajod. Vagy nem jön be, és lesz egy "megmondtam" sztorid másoknak.
Nem kamu duma mert a magabiztos fellépés mint nő, mint férfi esetében sokat számít. De nyugodtan gondold kamunak, ráérsz. (:
Persze számít a magabiztos fellépés mikor jóképű vagy . Ronda vagy akkor max magabiztosan tudod felmutatni a pénztárcádat mint Andy Vajna, különben esélytelen vagy.
Cselekedjenek, feljlődjenek!
Mármint mit fejlődnek azon hogy rondának születtek? Csináljanak valami varázslatot ami kicseréli a testüket egy szépfiúra?
Idézek meg egy dzsinnt ès kívánják hogy cserélje ki az ocsmány fejemet Tom Holland fejère, vagy hogy gondolod a fejlődést?
Akire az alábbi tulajdonságok egyike igaz annak az esélyei drámaian csökkennek.
- alacsony
- kövér
- ápolatlan
- unalmas
Ebből az utolsó 3 lehet javítani de sosem lesz az igazi ezt azét jó szem előtt tartani.
"Ki kell menni közösségbe, barátkozni, és idővel ha jó helyen vagy, lehet, hogy valaki annyira megkedveli a személyiséged, hogy utána alakul ki a vonzalom."
Hát perszeeee, mert ez így működik...
A nagy lófa$t, ha nem vagy minimálisan sem vonzó a másik nem számára, akkor teljesen mindegy hova, kivel, hányszor jársz el. Ez tapasztalat.
Ha megkedveli ka személyiséged akkor barátok, haverok lesztek, ettől még nem lesz SZEXUÁLIS vonzalom soha. Ahhoz a fizikai tulajdonságok is kellenek, ha nem is feltétlen a tökéletes testet és arcot jelenti ez, attól még fontos, hogy valamilyen szinten vonzó legyen a másik. Az sem elég ha úgy vagy vele, hogy "nem taszító", abból sem lesz se kapcsolat, se initmitás.
17#
Alacsony pasiként élni a legnagyobb szívás. :(
#18 Pont abban a válaszomban írtam ilyet, konkrét példával, amit idéztél. Velem már történt ilyen, korábban is, mostanában is. Pedig tényleg, nem a pocakos, kopasz, előnytelen szakállás, hiányos fogú pasik az esetem. Ebből konkrétan azért nem lett még barátságnál több, mert nem látom, hogy a másik fél érzései kölcsönösek lennének.
És amúgy már nagyon helyes, magas, nagyon hot srácot is utasítottam már vissza, mert halálosan unalmas volt, meg ő volt maga a két lábon járó önbizalomhiány.
Az meg tény, hogy ha közösségbe mész, akkor észreveteted magad. Ha nem tudják, hogy létezel, akkor nem lesz párod. Csak fordított logika szerint kell ismerkedni, ami tény , hogy nehezebb. Ha előnytelen a külsőd, akkor nem a külsőd miatt akarják majd megismerni a személyiségedet, hanem a személyiségeddel kell elérni, hogy többet akarjon tőled a nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!