Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek gyűrű van az ujján, akkor honnan lehet tudni, hogy az csak dísz-e?
Jobban meg kellett volna nézned mi van az ujján, azért egy karikagyűrű általában felismerhető.
Amit megpróbálhatsz, hogy Facebookra beírod az optika nevét, és ha a kiszemeltednek meg van jelölve, mint munkahely, akkor ki fogja adni a kereső.
Vagy egyszer zárás után véletlen sétálj arra, és ha összetalálkoztok kérdezd meg, nem inna-e veled valamit.
“nagyjából lutri lenne ott sétálgatni esténként, hogy hátha éppen dolgozik”
Ez semmiség lenne.
De ha neked ez ekkora erőfeszítés, nem is igazán vágysz a hölgyre 🙂
Pedig nincs más választásod, mint újra bemenni és konkrétan a tárgyra térni. 😁
Legfeljebb nézelődsz kicsit, hátha te maradsz egyedül és akkor rákérdezel. Szerencsére, nem vagyok szemüveges, nem tudom, egy optikában mekkora a forgalom, de biztosan van „üresjárat”.
Én egyszer egy patikus lány elérhetőségét kértem el, ráadásul vásárlók előtt. Ideadta, de végül nem lett semmi. De most nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy kösd fel a nadrágszíjat és irány az optika! 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!