Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudom megállapítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom megállapítani, hogy a gyűrű az ujján házassági, vagy csak divat?

Figyelt kérdés

Ha látok egy nőt, aki tetszik, de még nem ismerem, így nem tudom, hogy szingli vagy nem. Látok a kezén gyűrűt. Esetleg többet is.

Ha a gyűrűsujján van gyűrű, akkor az biztos, hogy már el van jegyezve?

Van olyan szingli, aki csak divatból hord így gyűrűt?

2021. jan. 8. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem biztos. A gyűrű stílusából lehet következtetni; pl. arany karikagyűrűt divatból nem hordanak. Illetve, ha a gyűrüsujján több gyűrű is van, akkor valószínű, hogy nem eljegyzési.
2021. jan. 8. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt gyűrűm jegyesség előtt és a gyűrűs ujjamon hordtam.. eljegyzésinek is tökéletes lett volna. Amúgy a nagymamámtól kaptam.
2021. jan. 8. 10:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van aki nem is hordja mert nem akar egy félmilliós gyűrűt elhagyni meg elkoptatni, pláne hogy sok helyen nem tolerálják
2021. jan. 8. 11:07
 4/12 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Nehèz megitèlni, mert lehet, hogy kapta a gyûrût pèldául az Édesanyjától vagy a Nagymamájától ajándèkba. Ha beszèlsz az illetôvel, kèrdezz rá, „ honnan van ez a szèp gyûrû“?
2021. jan. 8. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Sokan hordanak gyűrűt, többnyire a gyűrűsujjon. Az is lehet, hogy valakinek nincs eljegyzési gyűrűje, vagy nem hordja. Egyedül a karikagyűrűnél lehetsz biztos abban, hogy a másik házas.
2021. jan. 8. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá olyannál, aki ismeri őt. Ha ilyen nincs, akkor keress alkalmat a beszélgetésre (esetleg találkára). Ekkor rákérdezhetsz a gyűrűre.
2021. jan. 8. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a gyűrűsujján van gyűrű, akkor az biztos, hogy már el van jegyezve?

Sokan hordanak gyűrűket. Nekem is van.

A sima arany karikagyűrűt nem szokták csak úgy hordani, tehát az szinte biztos, hogy házasság. Viszont ismerek több olyan házast, akinek nincs gyűrűje.

Szóval erre én abszolút nem alapoznék. Egyszerűbb rákérdezni.

2021. jan. 8. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Anno amikor 14 évesen általanosból ballagtam kaptam egy fehérarany gyűrűt egy pici kővel. Sok év telt es azóta is ha passzol az aznapi ruhamhoz (tehat pl nem sárgaarany(színű) nyaklancot veszek fel) mindig rajtam van ez a gyűrű.

Es nem, nem vagyok eljegyezve.

Sokan hordanak csak úgy divatból gyűrűt. Szerintem ami eljegyzesi azon nagyon latszik hogy eljegyzési.

2021. jan. 8. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagynéném nekem adta a lánykérő gyűrűjét, évekig hordtam.

(N/26)

2021. jan. 8. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csupa olyan gyűrűm van, ami lehetne eljegyzési is. Pedig az egyiket a nagymamámtól kaptam (fehér arany) a másikat a gimim alapítványától a ballagási kitüntetés mellé (ezüst). Ebből nem lehet biztosra mondani semmit.
2021. jan. 8. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!