Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra születni kell, hogy valaki eredményesen tudjon felszedni nőket buliban, vagy lehet tanulni is?
Figyelt kérdés
Jártam bulikba régen haverokkal, de saját szubjektív megfigyelésem alapján is csak egy néhány srácnak ment nagyon jól ott az ismerkedés, a többség csak ivott, táncolt, esetleg odament egy-két csajhoz, de semmi érdemlegest nem alkotott. Én már rájöttem, hogy nekem nem a világom, nem tudok annyira gyorsan vonzalmat kialakítani olyan körülmények közt, amik ott vannak, más jellegű társasági eseményeken sokkal jobban ment. Ott nem is tudom mit kéne csinálni, látom a lányokat, hogy szépek, iszogatnak, jól érzik magukat, de most n+1.-iknek álljak be a sorba, aki bepróbálkozik? Meg milyen frappáns vagy szellemes dolgot lehetne mondani, hogy érdekessé váljak a szemében? Lehet nem is hallja, amit mondok, olyan hangzavar van. Vagyis na, én nem tudok az ilyen helyzetekkel mihez kezdeni, semmi udvariasság ne legyen, csak fogjam meg, smároljam le, van viszont olyan haverom, akinek jól megy, ő kicsit gátlástalan ilyen szempontból, odamegy, simul rá a csajokra, tényleg nagyon bátor, a számok őt igazolják.okt. 26. 22:41
11/14 anonim válasza:
Azért egy ilyen bulis ismerkedés során a külső elég sokat számít. És nem, nem az obligát incel vinnyogást akarom előadni, már csak azért sem, mert párkapcsolatban élő nő vagyok.
Szerintem simán találhat kapcsolatot magának mindenki, azonban egy buliban a külsőn kívül nem túl sok dologgal lehet hódítani. Talán a tánc, a magabiztosság és a nagylelkűség van még a pakliban.
Tehát ilyen értelemben az igaz, hogy bizonyos kvalitásokkal születni kell ahhoz, hogy eredményesen tudj egy buliban csajozni.
12/14 anonim válasza:
Én eskü elmegyek veled, akárkihez odatáncolok. Csak írj rám. Hidd el az az egy tapasztalat értékesebb lesz, mint 50 ilyen kérdés itt.
14/14 anonim válasza:
lazábbra vegyed, mert a feszülés zavart okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!