Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a hiányzó apa minta ami az incelséget eredményezi?
Nem az apaminta, hanem a férfiminta hiányzik. Sose látja az apját az anyjának udvarolni, ajtót nyitni, gyengéd érzelmeket kimutatni, nem látja őket meghitt közelségben, stb. Lövése sincs, hogy egy párkapcsolat ilyen is lehet.
A te szüleid házassága milyen volt?
1.
"ajtót nyitni"
Na, és ez az amiért egy vérbeli amcsi feminista a fejedet tépné le, hogy patriarchális barom vagy, meg neki nem kell kinyitni az ajtót, ósdi nézeteid vannak. És még igaza is van valahol.
Szerinted a kérdező édesanyja ilyen vérbeli amcsi feminista? Vagy hogy jön ez ide?
5.
Úgy jön ide, hogy az egyes válaszban hallható "férfiminta" elavult és így nemhogy pozitív, hanem egyenesen negatív színben tűnik fel.
Szüleim a mai napig együtt vannak, mostmár 34 éve. Apám normális, értelmes, szorgalmas, dolgozó ember, a mai napig szereti anyámat és szerintem fordítva is.
Néha elutaznak kettesben, nem szoktam veszekedni, csak ritkán, hasonlóak a szokásaik és felneveltek közösen 3 gyereket.
Mindketten diplomások, ahogy mindegyik gyerekük az, normális munkával, saját ingatlannal. Nővérem már házas, gyereke van, hugomnak meg soha nem okozott gondot komoly, hosszú távú kapcsolatot összehozni.
Egyedül nekem nem megy a dolog. Én lettem "incel", bár igazából nem tartom annak magam, mégis ez a kifejezés talán ami igaz rám.
Szóval tök mindegy a családi háttér. Mondhatom, hogy nekem eléggé jó helyzetem van ebből a szempontból mégsem érdekel senkit.
Egyszerűen nincs bennem semmi ami érdekelné a nőket. Átnéznek rajtam, levegő vagyok számukra. Ez mindig is így volt és így is marad valószínűleg. Ez ellen nem tudok semmit csinálni, régebben pedig nem is néztem ki rosszul, de sajnos már a külsőm is leromlott annyira, hogy tényleg esélytelen legyen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!