Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs esélyem a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs esélyem a jobb csajoknál?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, rendezett háttérrel, dolgozom, van kocsim, minden ami kell. Jóképűnek mondanak a legtöbben, de valahogy mégis mindig a kövér csajok találnak csak meg. Társkeresőn legfőképp.
okt. 26. 20:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%
Én is kérek szépen képet☺️
okt. 27. 06:59
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Most már engem is érdekelne hogy nézel ki, jöhet a kép.
okt. 27. 08:16
 43/51 anonim ***** válasza:
46%
Mert nem nézel ki teljesen tökéletesen.
okt. 27. 09:17
 44/51 anonim ***** válasza:
57%
Pedig nem csúnya csávó egyáltalán. Nem tudom miről beszelnek itt egyesek
okt. 27. 10:17
 45/51 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy valaki nem csúnya, azaz szebb egy fokkal az Ördögnél, még nem jelenti hogy szép csajoknak is kelleni fog. :)

okt. 27. 10:20
 46/51 anonim ***** válasza:
51%
Társkeresőn nem elég, ha egy férfi nem csúnya. Ott teljesen tökéletesen kell kinézned ahhoz, hogy egyáltalán elolvassa egy nő, amit írsz.
okt. 27. 10:21
 47/51 anonim ***** válasza:
73%
Hát én a való életben sem látok olyan párt, ahol a csaj tip-top szépség, a pasas meg egy elnyűtt rondaság.
okt. 27. 11:00
 48/51 anonim ***** válasza:
69%
Ha társkeresőkön nem matchelsz szép nőkkel az azt jelenti, hogy nem jössz be nekik. Ha a valóságban meg nem mész oda hozzájuk, akkor hiába mondunk itt bármit, nem lesz szép csajod soha
okt. 27. 12:29
 49/51 anonim ***** válasza:
61%
rendezett háttérrel? hát oszt férfiasságot, ki fog hozni? Az nem kell a nőnek?
okt. 27. 13:12
 50/51 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem tudom hol élnek egyesek, a srác egyáltalán nem ronda, de még csak nem is "egy fokkal szebb az ordognel" kategória. Helyes srác, szerintem a szakállal sincs gond, bár én szeretem a szakállas pasikat.

A gond szerintem az hogy az olyan insta modellekhez inkább vastag pénztárca kell és kevésbé a külső fontos. Az meg gondolom nincs és nem is olyan körökben mozogsz..

okt. 27. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!