Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs esélyem a jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs esélyem a jobb csajoknál?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, rendezett háttérrel, dolgozom, van kocsim, minden ami kell. Jóképűnek mondanak a legtöbben, de valahogy mégis mindig a kövér csajok találnak csak meg. Társkeresőn legfőképp.
okt. 26. 20:30
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
45%
Szarul nézel ki és dagadt vagy.
okt. 26. 22:21
 32/51 anonim ***** válasza:
36%
Ember! Egy kicsit gondolkozz már el rajta milyen nő után ácsingózol. 😆 Értem, hogy erre áll fel a pöcörő, de te nem vagy ez a kategória! Ha az lennél, ez a kérdés meg sem született volna.
okt. 26. 22:24
 33/51 anonim ***** válasza:
87%
Hát tesó. Ilyen nőket kb 12 évesen nézegettem, amikor rájöttem először állt fel a bögyörő. Utána kb 1 év múlva, úgy 13 évesen rájöttem, hogy jobb élmény olyan csajokról álmodozni, akiket nap mint nap látok az iskolában, ez legalább a 0%-nál több esélyt teremtett számomra.
okt. 26. 22:42
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
[link] Ez szétkap a szemével. Alfa nőstény.
okt. 26. 23:00
 35/51 anonim ***** válasza:
83%
Ez úgy elküldene a melegebb éghajlatra, hogy a földbe felbukna az aki bepróbálkozik nála és nem hozzá a szintet.
okt. 26. 23:02
 36/51 anonim ***** válasza:
86%
Válj le az Instagramról és ne az alapozza meg az ízlésedet. Az átlagosabb csajoknak sem jössz be, erre idelöksz egy szupermodellt… vicc vagy.
okt. 26. 23:14
 37/51 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is küldesz képet kérlek szívesen megmondom illik-e hozzád.
okt. 26. 23:36
 38/51 anonim ***** válasza:
24%

Köszi a képet!

Az instagramos lányhoz, akit linkeltél tényleg nem vagy egy ligában.

Fiatalabbnak nézel ki. A linkelt lány kb. 29-30-nak néz ki, te 22-23.

Amúgy szerintem rendben vagy, én pl. kifejezetten kedvelem az ilyen kisfiús arcú srácokat.

Viszont van mit alakítani rajtad.. pl. szakál minek? Fodrász és valami jobb felső mondjuk ing.

okt. 26. 23:44
 39/51 anonim ***** válasza:
51%
Elkeserednél ha azt mondanám, hogyha megkapnád ezt a csajt, annyit adna hozzá az életedhez, mintha megettél volna egy csokit?
okt. 27. 00:20
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a szakall full felesleges es havi 1 fodrasz sem artana.
okt. 27. 01:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!