Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért gáz, ha én azért gyúrok, hogy jobb csajoknak jöjjek be?
Nem is tudom hány megjegyzést hallottam/olvastam már arról, hogy milyen szánalmas, ha valaki azért gyúr, hogy jobban tetsszen a csajoknak.
Valaki elmagyarázná, hogy mi ezen a szánalmas? Ha valaki átlagosan néz ki, és jó csajt akar, mindjárt rámondják, hogy "hát ha te csak átlagos vagy, akkor ne a jó csajokat akard!". Ha meg az ember gyúr, hogy ne legyen átlagos, akkor az már "szánalmas". Are you f*kin kidding me?
1, Mert attól hogy gyúrsz lehetsz ugyan az a kis lúzer aki eddig.
2, Nem minden csajnak jön be a gyúrós gyerek.
3, Szóval aki gyúr az nem átlagos..és aki nem gyúr az átlagos? Fuck Logic.
Nincs ezzel akkor baj,sokan kezdik így,bár nem minden lánynak ez jön be.
Az akkor lesz,mikor már ott lesz a barátnőd és elhanyagolod,mert "Mennem kell edzeni".
nem gáz.
a külsőségekre mész, tehát kigyúrod magad, hogy olyanok bukjanak rád, akiket szintén a külsőségek érdekelnek.
teljesen jól megtaláljátok egymást és ezzel nincs baj, nem mindenkit érdekelnek a belső tulajdonságok, így legalább elválasztódik a két "piac".
Most őszintén mit adsz ennek a sok nyomoréknak a véleményére?
Csúnyák, mint a bűn, aztán játsszák itt az értelmiségit, aki nem felszínes.
Közben meg ezerrel áll a farkuk/nedvesednek a nagy mellekre/jóképű pasikra...
Na ez a szánalmas, te legalább próbálsz tenni azért, h jobb legyél.
Egyébként értelmes nő értékeli, ha valaki sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!