Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a szőrös vagy csupasz mellkas jön be a csajoknak? A karok és a lábak is legyenek szőrösek egy pasinál vagy jobb ha csupasz?
Nekem nem igazán jön be a szőrös melkas.Főleg ha nagyon szőrös.
De a lábak és a karok csupaszon szerintem nőiesek:D
20/L
Mindenkinek úgyse tudsz majd megfelelni, de leírom, hogy szerintem a legtöbb lánynak mi tetszik.
A kar és a láb maradjon természetes(szőrös), a mellkason se baj, ha van szőr egy bizonyos mértékig. Ha már az egész felsőtestedet 5cm-res fekete szőr borítja az már elég necces..
Nekem nem jönnek be a dús, sűrű szörzetű férfiak. Viszont karon lábon maradjon..inkább az furcsa ha nincs ott szőr.., a köldök alatti csík szexi, és a mellkason kevés lehet, de ott szintén nem jön be a sok szőr.
20/L
még egyénenként is változó...
pár éve még a mindenhol csupasz pasik tetszettek...aztán jelenlegi párom jött,és ő már a "férfiasabb" kategória,nem kisfiús
lábon,karon ,mellkason van,de nem tarzan...intim részen,hónaljon viszont mindig csupasz...most ez tetszik,elképzelni nem tudnám csupasz lábbal,mellkassal:D (bár nem is szedné le:D)
öreg leszek lehet a tarzankategória fog tetszeni:D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!