Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek nincs autójuk, végül mindenképp alulmaradnak autós férfiakkal szemben?
Figyelt kérdés
Most az átlag férfi autós szintjéről beszélek, nem egy gazdag pasi autóiról.okt. 24. 15:43
11/19 anonim válasza:
10. Egy nagy lof@szt! A nők mániája, hogy őket mindenhova vinni kell! Nehogy már ezt is átdobáljátok a férfiakra!
12/19 anonim válasza:
11, ismerkedsz férfiakkal? Mert ha nem, akkor fogalmad sincs, milyenek és miket csinálnak.
13/19 anonim válasza:
Persze, csóró férfi kell a fenének. Az ilyennel nem lehet egy nyaralást se tervezni, nem hogy közös életet.
14/19 anonim válasza:
Nem érezném, hogy ez bármi hátrányt jelentene.
15/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, én hobbi szinten járok dugni csajokhoz, kb a megyén belül bármerre, autó nélkül nehéz lenne kivitelezni az éjszakai túrákat, sok nőről lemaradnék autó nélkül.
16/19 anonim válasza:
Csak azt várom el amivel én is rendelkezem. Az autó manapság alap.
N
17/19 anonim válasza:
Nem várom el hogy legyen autója, ha az életkörülményei nem indokolják. De azt igen, hogy legyen jogsija és terve hogy majd később akár közösen autót vegyünk.
18/19 anonim válasza:
Általában a felső kategóriás csajok mániája ez….talán nem rájuk kellene menni aztán nem lenne baj.
Egyébként egy fèrfi ismerősöm sem panaszkodott még erre, hogy a kocsi hiánya baj lett volna….csak egy de ő kb egy luxus k*va kinézetű csajjal ismerkedett….
19/19 anonim válasza:
11
Van autóm! Tehát, az én fenekemet biztosan nem kell, ellenben, rengeteg az autó nélküli pasi. Nálam ez már egy szűrő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!