Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az intézkedés megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az intézkedés megoldás lehet az incelségre és a csökkenő népességre?

Figyelt kérdés
Épp a mai nap olvastam egy tanulmányt, miszerint a 40 év fölötti amerikai szingli nők 72%-a nem szertne egyáltalán kapcsolatot míg a férfiak csak 41%-a nem szeretne kapcsolatot. Ez az adat szerintem minden korcsoportban és minden nyugati társadalomban, így magyarországon is megfigyelhető. Persze lehet eltérés, nem biztos hogy ilyen drasztikusak a számok de jól mutatja a tendenciát hogy a nők kevésbé szertnének kapcsolatot. A másik probléma hogy alapból férfi többlet van. A születések arányát nézve 1 lányra jut 1.07 fiú. Ez nem tűnik soknak, de ha beszorozzuk tízezerrel akkor már azt kapjuk hogy alapból lesz 700 fiú akinek matematikailag nem fog nő jutni. Nekem az lenne a megoldásom hogy a kormány extra juttatásokban részesítené azokat a családokat akiknek lány gyereke születik. Ugyan a jelenlegi generáció már megszívta, de a jövő generáció még menthető. Ha nő többlet lesz minden férfinak fog jutni nő még akkor is ha a nők nagyobb százalékban zárkoznak el a kapcsolatoktól. Ami plusz pozitívum lenne hogy több gyerek is születne ez álltal. Az egyetlen negatívum talán az lenne hogy sok elvetélés történne ha a magzat fiú.

okt. 23. 20:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
56%
#7 nem tudtam még megnézni a videót csak beleolvasgattam a kommentekbe, és láttam hogy valaki írt az itt futó intézkedéscsomagos elmebetegnek a kérdéséről (amúgy szerintem ezt a kérdést is az írta, a stílusból és az intézkedésből ítélve).
okt. 23. 20:37
 12/48 anonim ***** válasza:
95%

1. A tanulmány lényege, hogy a legtöbb nő azt tapasztalja, hogy jobb egyedül lenni, mint kapcsolatban. Míg a férfiak többsége még mindig inkább lenne kapcsolatban valakivel (bárkivel).

2. A születendő gyerej nemét nem lehet befolyásolni. Miért kapjon adókedvezményt, támogatást, vagy akármit az, akinek lánya van?

Mi van, ha fia és lánya is lesz? Mi van, ha csak lànyai lesznek? Semmi logika vagy átgondoltság nincs benne.

3. Kínában az egykepolitika eredménye a férfitöbblet. Valóban sok kislányt vettek el. Ahogy feltűnően sok kislány hunyt el közvetlenül a születése után. Azt tudtad, hogy Kínában gyakorlatilag a szülésig végeznek abortuszt? Ezért nem mondja meg a doki a baba nemét. Most gondolj bele: teljesen kifejlett, életképes magzat, napokkal a szülés előtt kiderül, hogy kislány. Erre megölik az anyja méhében, és megszüli az anyja halva. Ha belehalnak mindketten, az se érdekes, végül is csak nők... Komolyan ezt akarod bevezetni???

Egyébként meg csuklóból meg lehet oldani a "férfitöbblet" problémáját, ha egy nő egyszerre több pasit tart. Egyszerűen legyen ez a társadalmilag elfogadott, és mindenki jobban jár. Egy nőn osztozni nektek is jobb, mint ha egyáltalán nincs. A nőket meg több férfi támogatja anyagilag, erővel, potenciával.

okt. 23. 20:37
 13/48 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted miért nem akarnak a nők kapcsolatot? Nem ezen kéne inkább elgondolkozni?
okt. 23. 20:59
 14/48 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul fogalmaztam de én egy szóval se mondtam hogy meg szeretném öletni a fiú gyerekeket. Aki ezt vette ki annak ajánlom hogy üljön vissza az iskolapadba szövegértés órára.

Én csak felvetettem egy megoldás javaslatot egy igenis létező problémára. Aki szerint ez nem létezik az vagy hülye vagy hazudik. A végén leírt elvetélés az arra vonatkozott hogy valószínüleg az intézkedés hatására mwgnövekedne az elvetélésk száma. Ami borzasztó és emiatt valószínüleg nem is működne az intézkedés.

okt. 23. 21:06
 15/48 anonim ***** válasza:
91%

A statisztika jó dolog, csak nem szabható egyénre.

Mint a jövedelmek statisztikái. Attól mert a KSH statisztikája alapján 600X ezer forint a magyar átlagkereset, neked még mindig csak nettó 250 ezer forint jön a számládra, és bár mondhatjuk hogy jobban él az ország, egyén szintjén, a te 250 ezres fizetéseddel te ebből nem sokat tapasztalsz.

"Ha nő többlet lesz minden férfinak fog jutni nő még akkor is ha a nők nagyobb százalékban zárkoznak el a kapcsolatoktól."

Az emberi kapcsolatoknak pedig még mindig semmi köze a számokhoz és a statisztikákhoz.

A nők (és en bloc az emberek) nem tárgyak, nincs ilyen hogy jut meg jár.

Ha téged vonzónak találnak a nők, kémiai szinten megmozgatsz bennük valamit, minden nap lehet másik nőd. Minden nap. Akkor is, ha statisztika szerint sokkal több a férfi mint a nő.

Ha nem tartanak vonzónak, akkor pedig nem fognak összeállni veled, akkor sem, ha a jövőben 2x annyi nő lesz mint férfi.

Ergo ha neked naponta 5 nő mondja azt, hogy nem, és duplázódik a nők száma, akkor a jövőben nem 5 nő fogja azt mondani neked hogy nem, hanem 10.

Aki pedig vonzó, annak lehet naponta 3 nő mondana igent jelenleg, a jövőben meg 6.

De egyén szintjén ez rajtad abszolút nem segít ha azzal indoklod a sikertelenséged, mert több férfi van. Ugyanúgy nem fogsz kelleni a kutyának sem, csak duplázódik azoknak a száma akiknek nem fogsz kelleni.

Férfiként pedig meg kell védenem a nőket, mert bár te lehet bele dugnád szinte bárkibe a farkadat és bármilyen ocsotrány nőnek is segget nyalnál hogy este meleg p.nika ölelje körbe a farkad a markod helyett, a nők ennél sokkal igényesebbek, ők nem fogják széttenni a lábukat egy okádéknak csak azért, mert éppen nincs jobb.

Szóval ez sem rajtad, sem a jövő, hozzád hasonló lúzereken nem segít amit itt leírtál.

okt. 23. 21:09
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
#14 hát pedig ebből nem mosakodsz ki. Mégis mire gondolsz amikor arról beszélsz hogy az "intézkedés" hatására spontán elvetélik a fiúmagzatokat? Kit akarsz te hülyének nézni?
okt. 23. 21:11
 17/48 anonim ***** válasza:
87%
Az abortuszok számát növelné meg, az elvetélés nem beavatkozás. Kínában is jól működött a szabályozás, most több százezer férfi többlet van, mert a lányokat elvetették, vagy megölték születés után. Nem ez lenne a megoldás, mert ettől nem akarna több nő kapcsolatot. Egyszerűen a nőknek, amióta nem kell anyagilag függeni senkitől, nem éri meg házasodni. A gyerekvállalással kockáztatja a testét és egészségét, a legtöbb férfi meg nagyranőtt csecsemő, aki elvárja, hogy az asszony 8 óra munka után végezze el az összes házimunkát. Akkor meg már jobb egyedül. Szerintem a megoldás az lenne, ha a férfiak végre elfogadnák, hogy nem az 50-es évek vannak és tennének azért, hogy jó partnerek legyenek. Mert egy jó párkapcsolatra szinte mindenki vágyik, a rossznál viszont jobb egyedül. Mondom ezt 25 éves házas nőként egyébként, hogy ha nem találtam volna meg a partnerem, lehet inkább szingli maradok a korábbi tapasztalatok alapján.
okt. 23. 21:12
 18/48 anonim ***** válasza:
87%
Megcsináltak fordítva Kínával, több millió baba halt bele. Inkább a kihalás.
okt. 23. 21:16
 19/48 anonim ***** válasza:
0%
gyenge ragebait, de sokan ennek is bedőlnek
okt. 23. 21:31
 20/48 anonim ***** válasza:
72%

Kínában az indokolta az egészet, hogy egy gyereket lehetett vállalni "büntetlenül", és semmire sem tartják a nőket. Ezért ha csak egy gyerek lehet, az legyen fiú, bármi áron.

Viszont: ha a népességcsökkenést is kezelni akarja valaki, akkor ez baromira nem megoldás. Ezért kérdeztem, hogy mi van, ha van egy fia és egy lánya? Ha van 5 fia és 1 lánya? Ha van 5 lánya?

Mindezt úgy, hogy a gyerek nemét a fogantatáskor nem lehet befolyásolni.

Egyetlen egy módon lehet, a mesterséges megtermékenyítésnél. Mondjuk erre lehetne valami kedvezményt kitalálni. Például ha a szülők lányt vállalnak, akkor olcsóbb az egész procedúra. Nem születne sokkal több lány, de 00,7% különbség kiegyensúlyozott lehetne.

Mondjuk ettől még ugyanúgy igaz, hogy egyre több nő egyáltalán nem akar se kapcsolatot, se gyereket, vagy csak az utóbbi. Nem véletlen, hogy a fejlett országokban, ahol elérhető a fogamzásgátlás, ott egyre kevesebb a gyerek. Ott születik rohadt sok gyerek (a semmire, nyomorba), ahol a nők abba se szólhatnak bele, hogy kivel szexelnek. Egyébként nyugi, ott még több incel van....

Inkább azon kéne gondolkodni, hogy mi az oka, hogy a nők ennyire nem akarnak gyereket? Mert nem csak puncijuk, de méhük is csak nekik van.

okt. 23. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!