Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz 30 fölött nőként párt találni? 2.5 éve szakítottunk volt párommal, akivel hosszú évekig együtt voltunk. Azóta nem találok senkit, van, hogy megtetszik valaki, elkezdünk beszélgetni, chatelni, de mindig ghostingolnak.
"Eleve kevés az igazán jó, kapcsolatra alkalmas és hajlandó férfi."
Most jöttem egy másik kérdésből, amiket ott olvastam nőktől, ezen ne is lepődj meg....akik olyan stílusban, kifejezésekkel írnak nő létükre, nemhogy párkapcsolatra, de kb még munkahelyi kapcsolatra is alkalmatlanok....
"Hiába tudja az ember, hogy ő mit keres, mire vágyna, mi az ami neki kizáró ok, hogyha egyszer nem talál soha olyan embert, akivel van közös metszet.Ennek mi köze az önismerethez?"
Az, hogy fel kéne ismernie egy társasági helyzetben, hogy miben viselkedik furán, ha furán viselkedik. Ahogy másokon is látjuk, ha esetleg túl közel hajol beszéd közben, vagy túl sokat vihog, vagy nem néz a szemünkbe, vagy túl bizalmaskodóan kérdezget, esetleg faggat.
Ezt az embernek saját magán is fel kéne ismernie.
Ha ezeket másokon látom, magamon is. És én tudom, hogy mivel tudok viselkedni, ezért ha valaki offol, az nem rólam szól. Lehet a másik túl közvetlennek tart, de objektíven nem vagyok az. Nem fogdosok, nem faggatózom, megérzem, ha a másiknak egy téma kínos. Ettől függetlenül lehetek az ő ízlésének túl közvetlen.
#15 A kérdező kérdése inkább amolyan költői kérdés.
Nem feltétlenül van vele bármi baj.Az is bőven elég, ha mondjuk közli, hogy ő komoly kapcsolatot akar, a másik meg nem, ezért eltűnik.
Ezt azért nem nevezném úgy, hogy a kérdezővel baj van.
Ennyiből nem lehet megmondani.
#16 Én meg azért nem értek veled egyet, mert egy 30+-os nő általában vele egyidős, vagy nála idősebb férfiakat keres.
Te 27 éves vagy, tehát alapból nem is a te korosztályodról szól a kérdés.Hanem 35-45 közti férfiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!