Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira vágyom a szerelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyom a szerelemre, de hogy legyen párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Már annyira vágyom egy

kapcsolatra, ölelkezésre, simogatásra, összabújásra, közös beszélgetésre, szeretkezésekre. Hogy legyen már valaki akit szerethetek és aki viszont szeret, hogy számíthassak valakire, hogy tartozhassak valakihez.

Már volt 2 kapcsolatom, sajnos mindkét kapcsolatom pár hónapig, fél évig tartott. Az első kapcsolatom a tapasztalásról szólt lényegében, még mindketten gyerek fejjel gondolkoztunk.

A második kapcsolatom pedig azért ért véget, mert az akkori barátom nagyon siettetni akarta a dolgokat, nem tudtunk kompromisszumot kötni és a vége a szakítás lett.

Nyáron pedig online próbálkoztam az ismerkedéssel. Általában én soha nem ismerkedek online, de úgy voltam vele, hogy megpróbálom, hátha.

Itt sajnos az első online ismerkedésem kudarcba fulladt, mivel a fiú nem jött el a megbeszélt találkozóra.

Ezek után nem is próbálkoztam többet online ismerkedni.

Próbáltam felszívni magam, mégjobban adni a megjelenésemre és mindig igyekeztem figyelni a mentális egészségemre, arra hogy jó legyen a kisugárzásom, jó legyen a kedvem és stb.

Jelenleg még egyetemre járok, harmadéves vagyok. A szaktársaim és néha idegen emberek (pl eladók a kasszánál) gyakran mondják mostanában, hogy jó a kisugárzásom és hogy jól nézek ki, illetve hogy mosolygós vagyok. Nem mondanám magam csúnyának, vagy éppen olyannak, aki bántja az ember szemét, ha ránéznek. (173cm magas, 67 kg, derékig érő barna, egyenes haj, zöld szem, barna bőr)

Őszintén, nyitott lennék a dologra, csak nem tudom, mit rontok el.

A tanácsokat előre is Köszönöm!

23L

okt. 22. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol egyszerű egyetemen ismerkedni. Nálunk például a karon csak mérnöki szak volt. 95% srác... ennek van a fordított változata is, amikor csak csajok vannak kb.
okt. 23. 01:26
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Ismerkedj a tarsaid között. Meg bulikon. Neten csak a 30 feletti pocakos selejteket vonzod be.
okt. 23. 05:46
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

"Itt sajnos az első online ismerkedésem kudarcba fulladt, mivel a fiú nem jött el a megbeszélt találkozóra.

Ezek után nem is próbálkoztam többet online ismerkedni."

Nézd kerdező, ha ilyen könnyen feladod, akkor tényleg nem leszel sikeres.

Én sokat ismerkedtem online férfiként, RENGETEG lány ghostolt jó beszélgetés után is, de velem is volt hogy nem jöttek el randira. És? Ha az ember szeretne valamit, tovább próbálkozik.

okt. 23. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
Cuncika, döntsd el szerelemre vagy párkapcsolatra vágysz. A szerelem áldozatokkal jár, párkapcsolatot meg bármelyik utcában találsz.
okt. 24. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!