Mi baja van annak a fiatal lánynak, aki lemondott a szerelemről és kizárólag idősebb nagyon gazdag férfiakkal jár?
Mitől lesz valaki ilyen, illetve milyen személyiségzavarra utal?
A mostani párja 75 és 80 közt van és dollárbilliomos..(én sem hittel el, de tényleg)
Nárcizmus? Csalódások? Számomra felfoghatatlan..
Fontosabbnak tartja az anyagi biztonságot múlandó dolgoktól.
Ha nő lennék én is ezt tenném.
Férfiként nem értettem sokáig. De amikor arra gondolsz, hogy viszed be a kocsid a szerelőhöz egy hibakóddal és mondja, hogy kell katalizátort cserélni ,de kiiktatni nem tudja mert azon van a lambda szonda aztán abból is kell kettő utána nézel mennyi, és még ott a munkadíj és lenulláz egy autó akkor jössz rá ha p0nad lenne csak oda kellene tartani egy gazdag arcnak és nem lenne ilyen bajod, na akkor megérted.
Ember az egyetlen lény aki fizet az életben maradásért és a nők tudják, hogy az élethez nem erkölcs hanem pénz kell. Mi meg tudjuk, hogy pénz kell és p0na, nekem egyik sincs cserébe van egy 1.6 vt-i Focusom p402 hibakóddal ( katalizátor hiba és 2 katalizátor van 4 lambdaszondával ) saját a sztori
...
Talán azért, mert egy 20 cm-es husibanán önmagában nem elég a minőségi,de lassan már a normális emberi élethez sem.
Pénz kell,ezt tudja mindenki. Fiatal pasi,napi öt menettel, nagy farokkal - de mellette csóró, akkor mi a perspektíva ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!