Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni egy férfira?
Egy ideje közelebb kerültünk egymáshoz az egyik kollégámmal. Én 23 éves vagyok, ő 25. Egész sokat beszélgetünk napközben, munkáról, illetve személyes dolgokról is.
Még nem mondtuk ki egymásnak, de érzem, hogy én sem vagyok közömbös számára. Amikor egyszerre végzünk a műszakban akkor néha megkérdezi, h elvihet-e egy darabig az autójával, ha nem kérdezi, akkor én kérdezem meg. Ilyenkor út közben ,,véletlenül" elfelejt lehajtani ott ahol kellene, hogy inkább a hosszabb úton menjünk. Közben meg is jegyzi játékos hangon, h ,,elfelejtett" lekanyarodni és ilyenkor el is szokott pirulni. Próbáltam vele útközben beszélgetni, érdeklődni iránta.
Én munkaidőben próbálok a közelébe kerülni, mindenféle indokkal odamenni hozzá, szóba elegyedni vele, persze nem túl nyomulósan. Napközben is egész sokszor nézzük egymást, vagy kapjuk rajta egymást azon, hogy egymást nézzük. Szerintem mindkettőnknek nyilvánvaló, hogy tetszünk egymásnak. Már egy-két kollegánk is gyanakszik. Mégsem történik semmi.
Persze én is odamehetnék hozzá, hogy elhívjam valahova, de úgy örülnék neki, ha egyszer nem nekem kellene kezdeményeznem. Idáig 2 fiúval volt kapcsolatom, mindkettőnél nekem kellett kezdeményeznem. Pedig szerintem nyilvánvaló, hogy ezek után nem utasítanám vissza, ha elhívna valahova. Hogyan tudnám jobban rávezetni? Vagy ha ezek után nem lép akkor már nem érdemes próbálkoznom?
18-as, ne erőltessük már ezt a gyámoltalan férfi dumát. Az ilyen kb. 1000-ből 1. Az a gyakoribb inkább, hogy eszében sincs semmit kezdeni a hölggyel, csak egónövelőnek használja a rajongását.
Egy igazi férfi megszerzi a nőt, aki kell neki, ez ilyen egyszerű. Nem kell mindenféle vad elméletet gyártani mögé. Ajánlom figyelmetekbe a "Nem kellesz eléggé" című filmet, de a Szex és New Yorkban is megfogalmazzák a tanulságot.
A férfiak nem olyan bonyolult lények, mint ahogy a nők elképzelik. Ha nem kér randit, elég egyszerű oka szokott lenni, hát az, hogy nem akar veled randizni.
Az a néhány, aki meg valóban félénk, elég ritka, és egyébként akarsz egy ilyen férfinak a társa lenni?
A férjem is félénk férfi, életében 4 nője volt összesen. Annál több visszautasításban volt része. Viszont velem szemben mert kezdeményezni, mert meg akart szerezni, ennyi.
Oké, legyen ezerből egy ilyen csak, én csak leírtam magamat, hogy én is egy ilyen töketlen lúzer vagyok, akinek soha nem lesz mersze kockáztatni és randira hívni egy számára szimpatikus nőt. Bármennyire is tetszett egy nő (hidd el nagyon) a félelmem akkor is erősebb volt mint a vágyam. Mindezt úgy, hogy még nyílt elutasítást soha nem kaptam, mivel ilyen vagyok.
Ha nem akar a kérdező, vagy más nő ilyet, akkor azt megértem, ezért írtam, hogy kismillió pasi van, nem kell kétségbeesnie senkinek. Inkább egyedül halok meg, de akkor sem fogok tudni változtatni és hiszem, hogy nem csak én vagyok így.
22-es, oké, de akkor ez az egyetlen ilyen fóbiád van? Az élet minden más területén magabiztos vagy?
Mert azért egy kapcsolatban a legtöbb nő elvárja, hogy a férfi hordja a nadrágot. Én például ezért sem kezdeményeznék, mert vagy nemet mond a férfi, vagy igent, de akkor lehet, hogy egy problémás személyiséggel kezdek ki.
Nem hinném, hogy én kirívóan problémás személyiség volnék, csak a kezdeményezéstől félek. Az élet más területén talán kicsit vakmerőbb is vagyok mint az átlag, a munkám is olyan, hogy emberekkel dolgozom folyamatosan, szerintem nem mondaná meg senki rólam, hogy pont a nőktől félek.
A több éves kapcsolatomban sem az exem hordta a nadrágot.
De miből áll megkérdezni, hogy:
"Heni eljössz velem munka után, hétvégén egy fröccsre, vagy sétálni mert kedvelem a társaságod?"
Mégcsak nem is randi szó szerint így megfogalmazva, nincs mitől tartani mert ha el is utasít a nő, kimagyarázza, hogy nincs ideje akkor tudod, hogy hazug - jó, hogy tisztán látsz; bár lehet, hogy csak más időpontban egyezne meg, illetve igent mondana. Aztán a nő is kezdeményezhet "baráti" találkozót, lehet belőle több.
Rendesen az ember kedve elmegy a tutyimutyi férfiaktól, akik arra hajlandóak, hogy hazavigyenek, tapasztalják, hogy a nő munkahelyen utánuk járkál, szóba áll velük, de mégse hívják talira.
Az jön le, hogy NEM AKAR RANDIZNI! Az ilyen pasira biztosan nem várnék tovább. De nyugodtan kezdeményezzen a kérdező. Majd megtudja ha netán párt fognak alkotni, hogy miért nem jó beszari férfiakkal tennie magát egy nőnek...
#22-es vagyok, vicces, hogy az általam említett nőt is pont Heninek hívják. Vannak véletlenek.
Személy szerint én azért nem tenném fel ezt a kérdést így, mert már ezt úgyis egyfajta randiként fogja értelmezni és tudni fogja, hogy mire megy ki a játék. Ha pedig számomra nem egyértelmű, hogy igent mondana, akkor nem teszem ki magam annak, hogy azt gondolja/mondja, hogy: "uhh, én nem akarok tőle semmit, sajnálom, hogy félreértette a kedvességem, de nem gondolhatja, hogy mi egy szinten vagyunk" vagy valami hasonlót.
Burkoltan azért én is felvetettem egyszer egy közös tevékenységet a szóban forgó hölgynek, szerintem már abból is érthetett volna, ha nagyon akart volna, de nem úgy reagált, így aztán nem volt értelme ilyen nyílt kérdésnek.
Én a Henis vagyok, 25-ös.
"Burkoltan azért én is felvetettem egyszer egy közös tevékenységet a szóban forgó hölgynek, szerintem már abból is érthetett volna, ha nagyon akart volna, de nem úgy reagált, így aztán nem volt értelme ilyen nyílt kérdésnek."
Te is megpróbáltad. Akkor miért a kérdezőnek ajánlottad, hogy tegye meg az első lépést? Igazság szerint már túl vannak rajta. Ugyanis elviszi haza a férfi és a kérdező magától megkérdezi, hogy elviszi-e. Aztán munkahelyen felkeresi, beszélget vele. Mi mást csináljon még? Kínálja fel magát? Akkor meg megint az a baj mert siet, vagy egy könnyűvérű cafka. Ő a férfi akkor hívja el ő vagy a kérdező felejtse el idővel. Össze zavarja a kérdezőt, vagy csak egónövelésre jó. Nah hát akkor növelje más által ha egyszer olyan tutximutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!