Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én futok bele ilyen lányokba vagy másoknak is ez a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a lányok csak magukról beszélnek semmit nem kérdeznek vissza, teljesen egyoldalú a beszélgetés. Nem is nevezném annak.. lényegében olyan mintegy interjúra mennék el ahol én vagyok a kérdező. Sok mindent megosztok magamról de semmibe nem kapcsolódnak be mint beszélgetés. Úgy érzem nincs meg az a kölcsönös komonikáció amitől jól érezné magát 2 ember.
okt. 22. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
10. És akkor olyannak minek pofázik saját magáról órákat, aki nem is érdekli?
okt. 22. 09:59
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem találjátok a közös hangot már az elején, nem érdemes sok időt belefektetni. Ilyenkor másnál kell hátha nagyobb lesz az összhang. Illetve itt nem tudom ez a helyzet fennáll-e, de nőként én azokat a beszélgetéseket helyezem előtérbe, ahol a beszélgetés eleje laza talán picit poénos. Tehát ne az legyen az első kérdés hogy mivel foglalkozol, hol laksz stb.
okt. 22. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
11: mert sok ember szeret magáról beszélni.
okt. 22. 10:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége ilyen. Elvileg itt mindenki önismeretet tart meg testbeszédet elemez, profiloz... a legtöbb ilyen könyvben ez benne van. Mindenkinek saját maga a kedvenc témája.
okt. 22. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Elég érdekes életem van, mindig történik velem valami. Folyton kimozdulok és élményeket gyűjtök. Legtöbb estében szeretik ezt hallgatni és sokan ámulnak rajta, hogy miket csinálok, mik a terveim. Nem tehetek róla, hogy sokak élete kimerül a netflix nézésben. :D
okt. 22. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
*esetben
okt. 22. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz érdekesnek tűnni befásult belefáradt emberek számára. De sokszor pont az kelti fel az ő érdeklődésüket is, ha te érdeklődő vagy. Szóval ne add fel, találsz majd olyat, akinek te is érdekes leszel.
okt. 22. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért érzed így, mert nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.

Van, hogy két ember között nem működik a kommunikáció. Én is futottam bele ilyenbe. De nem kell túlgondolni, akkor meg kell mondani, hogy bocsi, de nem érzem azt, hogy mi összeillenénk, és menni kell tovább.

Mostani barátnőmmel órákon át képesek vagyunk beszélgetni, szinte bármiről. Persze, van olyan, hogy inkább ő beszél, meg olyan is van, hogy inkább csak én, de sehol nincs előírva, hogy mindig 50-50%-ban kell részt vennünk egy beszélgetésben.

okt. 23. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!