Anotalkon 2024-re ekkora lenne a színvonalesés? Más mit tapasztal?
Most vagy ugyanaz az 1-2 ember használja vagy mindenkinek hirtelen a mániája lett a szerepjátékozás, meg szexchat stb. Egy értelmes embert nem találni, tavaly meg még a nevemet is megadtam több embernek is, megkerestük egymás Facebookon.
Pedig már az sem volt valami jó, hogy nőket alig találsz, de most már mintha nem is lennének, max férfiak, akik nőknek adják ki magukat...
Mostanában nem is nagyon tudtam elbeszélgetni senkivel, random kilépnek ha egy kicsit is eltér a véleményünk, tapasztalataink és van olyan aki köszönni sem tud stb. Eddig sem volt magasan a léc, de kb haldoklik az az oldal szerintem. Pedig ott tök értelmes embereket lehetett egykor találni, ott kb több nővel sikerült beszélgetnem, illetve jobban megismernem, mint társkeresőkön. Tényleg működött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!