Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én futok bele ilyen lányokba vagy másoknak is ez a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre a lányok csak magukról beszélnek semmit nem kérdeznek vissza, teljesen egyoldalú a beszélgetés. Nem is nevezném annak.. lényegében olyan mintegy interjúra mennék el ahol én vagyok a kérdező. Sok mindent megosztok magamról de semmibe nem kapcsolódnak be mint beszélgetés. Úgy érzem nincs meg az a kölcsönös komonikáció amitől jól érezné magát 2 ember.okt. 22. 08:42
1/18 anonim válasza:
Nem csak te futsz bele ilyenekbe, én is, de engem egyáltalán nem zavar, pláne mert én nem is nagyon szeretek magamról beszélni.
2/18 anonim válasza:
Én a másik véglet vagyok, nehezen és nem szívesen adom ki magamat ismerkedésnél, sokkal inkább kérdezek és érdekel a másik.
Ez sem feltétlen jó dolog szerintem.
4/18 anonim válasza:
Én ezt a férfiaknál tapasztaltam😔
Az emberek nagy százaléka ilyen sajnos.
5/18 anonim válasza:
Te is önző vagy nem csak az adott lányok. Szexnel majd nyalatást akar de nem lesz cumi cserébe.
6/18 anonim válasza:
Sajnos én is ezt tapasztalom. Amúgy én nagyon jó hallgatóság vagyok, szeretek kérdezni is, meg végighallgatni is amit magáról beszél a másik, de amikor már azt veszem észre, hogy semmi visszakérdezés, semmi érdeklődés felém, hát az elég lehangoló.
7/18 anonim válasza:
Nem csak te, én is futottam már bele hasonlóba. Aki ennyi érdeklődést sem mutat felém annak én nem is szoktam többet írni.
8/18 anonim válasza:
Te választasz rosszul. Sok olyat ismerek, akik vissza is kérdeznek.
De sajnos ismerem az érzést, amit épp átélsz, baromi idegesítő. Nos, kitartást és sok szerencsét.
10/18 anonim válasza:
Nem érdekled őket, azért. Ha érdekelnéd, pröbálkoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!