Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos, fiatalos nőket miért zavarja ha egy náluk 10-15 évvel fiatalabb megpróbálja felszedni őket?
Állandóan belefutok ebbe, hogy egy 35-40 éves nőre ráhajtok 25 évesen. Nyilván amikor kezdünk közeledni egymáshoz nem jön elő ez a "na akkor ki hány éves" téma de amikor a 2-3. alkalommal ez kiderül akkor kiül a nő arcára ez az undor, hogy egy "kisfiú" próbálja őt megszerezni magának.
Őszintén nem értem, hogy mire számítanak amikor olyan k. jól néznek ki + még az öltözködésük, viselkedésük, életvitelük, stb. is beleillik a huszonévesekébe.
Szerintem egy 40 éves férfi is ugyanúgy 25-30-nak nézi őket és talán emiatt sem akarnak rájuk hajtani a saját korukbéliek.
Azonkívül valahol sértőnek érzem, hogy azt feltételezik rólam, hogy ne tudnék nekik megadni mindent amikor sokszor ugyanott tartanak az életben mint én.
Akkor rosszul hiszed.
Én tapasztalataimból írtam.
Így van.
A 20 on éves csajok megszokták apu pénzelős biztonságát, hercegnőzését, ilyes forma faszit keresnek, ahol van autó, ház, pénz. Aztán 45-50 évesen meg bejönne nekik a fiatal faszi, de mivel tudja jól hogy általában egy fiatalember dolgozik, ezért segítgeti.
Ez van átlagba, aztán mondom van sok kivétel is.
Aki “fel akar szedni”, eleve elbukott, akárhány éves.
Én 37 vagyok, de 35 év alatt nem tudok mit kezdeni a pasikkal, ők sem velem.
Semmi vonzó nincs bennük számomra.
10. Csodálkoznál, ha tudnád mennyien!!! Persze jelentős részük nem órabérben, kp.-t ad, hanem összejön a teniszoktató sráccal, egy gyakornokkal a cégtől, egy ismerős fiával, egy sráccal az étteremből ahová jár, és elkezdi "kényeztetni", cuccokkal. Tudod, ilyen "Menjünk el színházba, de előtte kapsz egy öltönyt." vagy "Ne lakj a haveroddal, fizetem az albérleted, keres egyet!" Vagy "Boldog szülinapot!" És ott a menő óra.
És még az amúgy dolgozó srácnak is jólesik, ha szex + menő cuccok jutnak.
Így igaz.
A Nők ezt így oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!