Vannak itt 20 és 40 év közötti csinos hölgyek?
Figyelt kérdés
180 cm, mások által jó megjelenésűnek mondott 41 éves férfi vagyok, rendezett egzisztenciával. Hölggyel ismerkednék a fent említett korosztályból.júl. 31. 15:17
1/9 anonim válasza:
lol
júl. 31. 16:21
2/9 anonim válasza:
A korosztály stimmel, a külső meg szubjektív, de én elégedett vagyok magammal. 😄
júl. 31. 16:24
3/9 A kérdező kommentje:
#2 es írtam privátban
júl. 31. 17:23
4/9 anonim válasza:
“Az elégedett vagyok magammal” szöveget tudod kik és milyen alkattal mondják…
Ezen az oldalon “fiiijjatal és csiiiinos” leányzóval még nem találkoztam. 1-2-vel régen eljutottunk addig, hogy facen folytattuk de nem voltak szépek. Fejben, lelkileg is voltak náluk gondok… A többi csak hazudott mindig, 2-3 nap után belebonyolódott a sok kitalációba magáról.
Itt ne ismerkedj a világon semmi értelme.
júl. 31. 18:07
5/9 anonim válasza:
4-es hozzátenném, hogy ha egyáltalán lány, aki annak ki adja magát
júl. 31. 18:52
6/9 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg jó oldalt? Ami nem Tinder 😐
júl. 31. 19:10
7/9 anonim válasza:
Ebben a korosztályban még nem a 40 felettieket keressük, bocs...
aug. 1. 11:07
8/9 anonim válasza:
Miért akarsz egy fele annyi idős csajt mint te?
Ha jól néznél ki, akkor nem itt kéne szerencsétlenkedned.
aug. 1. 19:48
9/9 anonim válasza:
Van, nem én, én fiú vagyok, de vannak, csak nem írnak rád privátot.
aug. 9. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!