Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek akik hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akik hosszútávon nem találnak párt, tényleg a külsejük miatt van ez?

Figyelt kérdés

Vagyis itt az oldalon persze nem látjuk egymást vagy nem ismerjük annyira, ki tudja, amiket leir magáról valaki, azok mennyire felelnek meg egyáltalán a valóságnak, de mondjuk ismerősi körötökben. Itt általában ilyen nagyon leegyszerűsített válaszok jönnek, amik arra mennek ki, hogy a külsőn múlik ez. Amúgy azzal egyetértek, hogy sok múlik rajta és van olyan szintű külső probléma, amit nem lehet kompenzálni, de én azt látom a környezetemben, hogy jó külsejű embereknek is nehéz ez.

Férfi vagyok szóval az ők szemszögükből látom inkább, de van olyan barátom, aki szerintem objektíven jól néz ki, sportos és nem jön össze semmi neki. Valószínűleg nem a külső az oka és nem is az, hogy rosszindulatúan közelítene másokhoz, csak nem tud úgy kommunikálni, fellépni olyan helyzetekben, amikor lenne rá esélye és az ilyesmin sokkal nehezebb segíteni, mint annyit mondani, hogy "fogyjon le".

Én azt látom, hogy sok összetevős dolog ez a társkeresés és vannak olyan szempontok, amiket lehet befolyásolni, vannak olyanok is, amiket nem, sokan ez utóbbi miatt buknak el. Persze ez valószínűleg nem vigasztalja őket, de tény, hogy nem mindenkinek lesz párja az életben, nem alakul úgy az élete, nem kell emiatt kisebbségi komplexusa legyen.

okt. 20. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak a külső oka én például senkinek nem tetszem annyira ronda az arcom.

28/F

okt. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!