Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek akik hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akik hosszútávon nem találnak párt, tényleg a külsejük miatt van ez?

Figyelt kérdés

Vagyis itt az oldalon persze nem látjuk egymást vagy nem ismerjük annyira, ki tudja, amiket leir magáról valaki, azok mennyire felelnek meg egyáltalán a valóságnak, de mondjuk ismerősi körötökben. Itt általában ilyen nagyon leegyszerűsített válaszok jönnek, amik arra mennek ki, hogy a külsőn múlik ez. Amúgy azzal egyetértek, hogy sok múlik rajta és van olyan szintű külső probléma, amit nem lehet kompenzálni, de én azt látom a környezetemben, hogy jó külsejű embereknek is nehéz ez.

Férfi vagyok szóval az ők szemszögükből látom inkább, de van olyan barátom, aki szerintem objektíven jól néz ki, sportos és nem jön össze semmi neki. Valószínűleg nem a külső az oka és nem is az, hogy rosszindulatúan közelítene másokhoz, csak nem tud úgy kommunikálni, fellépni olyan helyzetekben, amikor lenne rá esélye és az ilyesmin sokkal nehezebb segíteni, mint annyit mondani, hogy "fogyjon le".

Én azt látom, hogy sok összetevős dolog ez a társkeresés és vannak olyan szempontok, amiket lehet befolyásolni, vannak olyanok is, amiket nem, sokan ez utóbbi miatt buknak el. Persze ez valószínűleg nem vigasztalja őket, de tény, hogy nem mindenkinek lesz párja az életben, nem alakul úgy az élete, nem kell emiatt kisebbségi komplexusa legyen.

okt. 20. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig találok, de kicsit jobban nézek ki, mint az átlag. Nem vagyok ezzel nagyra, de biztosan számít valamennyit. Meg nem sírdogálok semmin.
okt. 20. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Külső, belső. Valakihez nem vonzódnak hiába néz ki jól, valakihez vonzódnak, de a belső tulajdonságai miatt nem kap esélyt. És van úgy is nyilván, hogy nem tetszik a külseje, belseje egyaránt. Legyen az a duma, fellépés, kisugárzás, kevésbé céltudatos, eltérő értékrend, cél, tényleg bármi.
okt. 20. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Olyan bányarémeknek van férje, hogy szerintem köze nincs a külsőhőz semminek szerintem.
okt. 20. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
A jó külső nem garancia a kapcsolatra. Viszont minden esetben alapfeltétele. Kicsit hasonlít a pénz témához. Garanciát nem ad, de alapelvárás.
okt. 20. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Csomó 80-100 kg-os tehén nőnek is van férje. Szóval a külső nem lehet a legfontosabb.
okt. 20. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Én csak magamról tudok nyilatkozni. Esetemben igen. Lehet mellébeszélni, mindenféle hangzatos dumákkal kenegetni a szart, de az igazság az, hogy ha már a 0. lépésnél elhasal az ember, abból egyszerűen semmit nem lehet kihozni, alakítani a továbbiakban. Értsd: rám néznek, instant off, onnantól ügyelnek rá, hogy többé egy rövid szemkontaktus se jöjjön létre, nincs köszönés, csak attól és tőle is kizárólag akkor, ha elkerülhetetlen, nincs semmi nyitottság a kommunikációra stb.
okt. 20. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Összetett dolog. Nyilván ha valaki nem jön be külsőre, akkor lehetünk mindenben egy hullámhosszon, nem lesz belőle kapcsolat. Vonzalom kell mindkét félnek. De ugyanez a belső tulajdonság, ha én valakivel abszolút ellentétes nézeteket vallok, akkor nézhet ő ki bármilyen jól, csak haragot fogok érezni iránta, mivel valószínűleg 0-24ben csak vitatkoznánk. Mindkettő szükséges. Az, hogy itt ki miért van egyedül, az függ a kinézettől, függ a viselkedésétől (ismerek olyat aki annyira elviselhetetlen, hogy senki nem marad meg mellette), felfogásától, hogy milyen körökben mozog, kik jönnek be neki stb stb.

Aki teljesen keserű, és csak a nőket ócsárolja a saját sikertelenségéért, egyformának állít be minden nőt, kesereg, hisztizik, nem akar tenni semmit, hogy változzon a helyzet, annak aztán főleg nehéz a társkeresés. Mindkét nemnek megvannak a saját maga nehézségeik,de nemcsak végletekben szabad gondolkodni, hiszen mindenkinek más az ideálja, mindenkinek mást jelent az, hogy duci, vagy éppen hogy magas. A jóképű, vagy a nem jóképű. Egy biztos, ha bárki, a saját maga által kreált minimum-maximum közé teszi az elvárásait, (pl max xkg lehet)saját magának nehezíti meg a társkeresést.

okt. 20. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, a külsőn sok múlik. De ismerek olyanokat is, akiknek irritáló a természete, úgyhogy tök mindegy milyen jól néz ki, nem akarsz vele élni, mert nem akarod hallgatni a szekálást, követelőzést, vagy más hasonló dolgokat. Sok ilyen van.

Én már röhögni szoktam ilyenkor, látom pl egy munkahelyen, hogy gyanútlanul körberajongják, aztán valahogy egy idő után mindenki rájön, hogy külsőre volt vonzó, de pár mondat lekezelő, flegma stílus után valahogy nem akarnak ilyen embertől semmit. :)

okt. 20. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Van olyan barátnőm, aki objektíve szebb, mint én, és 24 évesen még nem volt senkije. Nem kizárólag a külsőn múlik.
okt. 20. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Külső és önbozalom,
okt. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!