Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő manapság,aki ha meg tudja hogy van pénzem akkor nem lehúzni akar, hanem azon gondolkozik hogy hogy tehetné bele önmagát ebbe a kapcsolatba mármint a pénzzel kapcsolatban valami közös ügybe?
Attól függ, hogyan képzeli el azt, hogy tegyem bele magam. Dolgozzak a cégénél, mint alkalmazott, de ugyanúgy meglesz tisztán a keresetem, mint egy másik cégnél? Okés.
Adjak ötleteket a vállalkozásához? Okés.
Reklámozzam élőben, neten? Rendben.
Ismertessem meg az ismerettségi körömmel? Ez is belefér.
Legyek társtulajdonos? Attól függ, mennyi ebből a hasznom, a jutalék. Nem szeretem keverni a szezont a fazonnal (szerelem, üzlet).
Én nem húzom le a párom, viszont stabil egzisztenciám van, saját hitelmentes lakásom, teljesen berendezve. Ide költözött be a barátom, felesben fizetjük a rezsit és az étkezést, minden más külön kasszán van. Fordított helyzetben (ha a másik félnél lenne adott minden) is így csinálnám. Viszont eltartani nem tartok el senkit és fordítva sem hagynám.
Most akkor az a bajod, hogy bár állítólag van pénzed, de nem találsz olyan idióta nőt, aki hagyja, hogy lehúzd anyagilag?
Mert amit leírsz pont úgy hangzik, hogy neked van szükséged más pénzére, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!