Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha randin megkérdezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha randin megkérdezi tőlem egy nő, hogy "Mikor volt utoljára párkapcsolatod?" és én erre azt felelem, hogy "Sajnos még nem volt.", aztán visszakérdez, hogy "Miért?", akkor erre ez a legjobb válasz, amit felelhetek?

Figyelt kérdés

"Voltak már randijaim, de még nem találkoztam olyan nővel, akivel kölcsönösen azt éreztük volna egymással kapcsolatban, hogy megtaláltuk az Igazit."

Nagyjából ez a legjobb válasz, amit mondhatok, ha az a cél, hogy a lehető legnagyobb eséllyel akarja folytatni velem az ismerkedést?

Vagy van ennél jobb válasz?

okt. 16. 15:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
8%
Ez azt jelenti, hogy nem ismeri az illemet. Első randin nem illik az exekről, volt randikról beszélgetni.
okt. 16. 15:10
 2/24 A kérdező kommentje:
1-es, akkor tegyük fel, hogy a 2. vagy 3. randin történik meg ez a párbeszéd.
okt. 16. 15:11
 3/24 anonim ***** válasza:
57%

Attól függ. Milyen idősek vagytok? 19 vagy közel a 30hoz? Nem mindegy.

Ha egy közel 30 éves férfi azt mondja, hogy még nem volt párkapcsolata, akkor erősen elgondolkodnék rajta. Vagy neki túl nagyok az igényei, vagy pedig van benne valami, amit még nem vettem észre, de majd fogok. Valami taszító.

Plusz így az is benne van a pakliban, hogy még szűz.. én pedig nem fogom az időmet arra pazarolni, hogy rajtam gyakorlatozzon. Ezért is írtam a kor fontosságát.

okt. 16. 15:15
 4/24 anonim ***** válasza:
80%
Az "Igazi" duma miatt nem kapna esélyt. Nincs "Igazi" úgyhogy ne akarjon vele hülyíteni.
okt. 16. 15:21
 5/24 A kérdező kommentje:

3-as, akkor a

"Voltak már randijaim, de még nem találkoztam olyan nővel, akivel kölcsönösen azt éreztük volna egymással kapcsolatban, hogy megtaláltuk az Igazit."

mondathoz még hozzá kéne tennem, hogy szexben volt már részem párszor, de kapcsolat még nem jött össze? Ezzel nem hazudnék.

okt. 16. 15:23
 6/24 anonim ***** válasza:
73%
Senki se gondolja egy vadidegenre, hogy ő az igazi. Nem ismeritek egymást, úgy kezdődik majdnem minden kapcsolat, ami nem barátságból alakul, elég buta kijelentés lenne nekem.
okt. 16. 15:23
 7/24 anonim ***** válasza:
27%

3#

Ha minden nő így áll hozzá, akkor hogyan fog belejönni?

Vagy aki nem a nők bálványa, az dögöljön meg magában?

okt. 16. 15:25
 8/24 anonim ***** válasza:
62%
7# Nem áll hozzá így minden nő, de amelyik igen, azt elfogadod és békén hagyod.
okt. 16. 15:31
 9/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki az “igazi”, nem az elso randi utan derul ki. Azza kell valni, nem keszen lesz az valaki.

Fura is lenne, ha valaki az elso par randin azt akarja erzeni, azt erzi, hogy a masik az igazi🤣

okt. 16. 15:35
 10/24 anonim ***** válasza:
27%
8# A női ostobaságnak feneketlen mély a kútja. Ja, bssza meg őket a buli után a tapasztalt nagyfarku ngger a hugyos klotyóban.
okt. 16. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!