Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meleg férfiaknak mi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiaknak mi a legjobb ismerkedős app?

Figyelt kérdés
Nem csak szex, inkább valami komolyabb lenne a cél. grindr,tinder, romeo? Ezek milyenek van valami más is?

2024. ápr. 2. 21:40
 1/5 anonim válasza:
55%
Snapchat
2024. ápr. 2. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Mindegy ...mindenhol a 99%csak szexet akar.
2024. ápr. 2. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Discordon valami csoport?
2024. ápr. 2. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Meleg férfi vagyok,az egyik barátomat itt ismertem meg. Kulturáltan írtam egy válasz alapján valakinek, vakrandis találkozás ami csak egy beszélgetés miatt jött létre.

Onnantól pedig volt bő egy év kapcsolat.Szép volt :) Ma már ez is valami,mert tényleg csak szexre megy mindenki...:/

2024. ápr. 3. 04:01
 5/5 anonim válasza:
nekem csak a tinderrel es a grindrrel van tapasztalatom. ugy erzem, hogy a tinderen sokkal tobben vannak, akiknek komolyabbak a szandekaik, az emberek is kulturaltabban viselkednek, es hatalmas plusz, amiert privatban nem lehet kepeket kuldeni, igy nem kapsz keretlen dickpiceket. a grindr sokkal szexkozpontubb, sok az ures, anonym profil, ezert viszonylag veszelyes. sokan koszones helyett dickpicet kuldenek, es ha ertelmes beszelgetest kezdemenyeznel naluk, altalaban nem valaszolnak es ignoralnak. tinderen sokkal konnyebben ossze tud jonni a randi, mint grindren, viszont ha valakit csak a szex resze vonzza, az valoszinuleg nagyobb sikerrel fog jarni ha a grindrt hasznalja. pest kornyeken elegge sokan hasznaljak mindket appot, igy "van mibol valogatni". mindenesetre, ne dolj be senkinek elsore, es csak akkor talalkozzatok, ha tobb kepet, es pl. hanguzenetet is valtottatok.
febr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!