Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érzés lehet párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet párkapcsolatban élni? Nem nyomasztó egy idő után, hogy folyamatosan mellettetek van egy másik ember, akivel kompromisszumot kell kötni és beszámolni arról neki, hogy mit csinálsz? Lehetsz szabad ember egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sosem volt még senkim, ezért kérdezem.

okt. 16. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyomasztó egy idő után, hogy folyamatosan mellettetek van egy másik ember, akivel kompromisszumot kell kötni és beszámolni arról neki, hogy mit csinálsz?

Nem. Azon jobban megsértődök, ha nem figyel rám.

Lehetsz szabad ember egy párkapcsolatban?

Persze. Ha mind a ketten hagyjátok a másikat élni.

okt. 16. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Sosem volt nekem sem, de kötöttségekkel jár, ami nem feltétlen jó annak, aki érzi magáról, hogy nem tudna megfelelően alkalmazkodni a másikhoz.
okt. 16. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha olyan embert találsz, aki nagyon sok kérdésben hozzád hasonlóan vélekedik, akkor alig kell kompromisszumot kötni, de az egyedüllétnek is megvan a maga előnye, ha nem találsz olyat, akibe halálosan szerelmes lennél.
okt. 16. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Engem egy idő után borzasztóan fárasztott a dolog, hogy nem tudtam a saját megszokott dolgaimmal foglalkozni, kicsit a hobbiknak élni, mint előtte. Az is furcsa volt, hogy valakivel folyamatosan minden nap kapcsolatban kell lenni, írogatni kell, fel kell hívni stb. Nyyilván ezek amúgy lehet természetes dolgok, de én nem szoktam meg. Haverokkal, baártokkal hétvégén szoktunk találkozni, hétköznap ritkán vagy egyáltalán nem beszélek senkivel, nem is vágyom erre, így mindig van téma a hétvégéken.

ha van nőd akkor ezt nem tudod megtenni, főleg, hogy a nőkre jellemző, hogy állandóan problémájuk van, folyton csinálni kell valamit stb.

Nem rossz ha van melletted valaki, de én biztosan nem csinálnám már, főleg ennyi év (5+) egyedüllét után.

Olyan mintha lenne egy második munkahelyed, ami ráadásul eléggé leterhelő és sokszor szopatós...

Nyilván ez az én meglátásom, nem kell egyetérteni, de én így éltem meg a dolgot.

okt. 17. 06:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Van egy biztos pont az életedben, valaki, akit mindig érdekel mi van veled. Nekem nagy érzelmi stabilitást adott, azóta az apróbb konfliktusokat munkahelyen, barátok között kevésbé veszem a lelkemre. Van egy állandó társ, akivel mindig lehet valamit csinálni. Ha kitalálom, hogy most olcsók a repjegyek Rómába, nem kell 20 barátnak írogatni, nincs e kedve/ideje/pénze elmenni, hanem van valaki akiről tudom hogy annyi ideje és pénze van mint nekem, és szerencsére kedve is mindig van. Én pl.ennek ellenére nélküle is megyek programokra, barátokkal találkozni, régen még utaztam is úgy hogy már együtt voltunk egyedül, szóval nem érzem hogy fel kellene adnom bármit. Néha van olyan, hogy csak arra vágyok, hogy egy napig senki ne szóljon hozzám, akkor mondom neki hogy arra a napra amikor én HOzok, ő inkább ne és ezt is tökre megérti. Szóval szerintem alapvetően a párkapcsolat egy nettó pozitív játék.
okt. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!