Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak számára a vékony nők a szépségideál, viszont mi vékonyan is visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?

Figyelt kérdés
És miért jellemzőbb a fiatal nőkön az anorexia és egyéb testképzavar, mikor mifelénk sokkal nagyobbak a szépségelvárások, főleg a modern korban?

okt. 15. 10:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?"

Te valami alternatív világban élsz?

Vagy a kigyúrt pasikra gerjedsz?

okt. 15. 13:35
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Vékony alkatom van és volt mindig is, és soha nem voltam visszataszító a nők számára.
okt. 15. 14:41
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Bemutatom neked kérdező az első kérdéseim egyikét a Gyakorin. Noha nem mai kérdés már, de a kommentek alapján nem sokat változott azóta a helyzet, a vékony, sportos testalkat ugyanúgy megmaradt nyerő preferenciának, viszont a kigyúrt továbbra se tetszik a legtöbb nőnek 🙂

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

okt. 15. 14:51
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

De ez annyira változó. Én ok jobban szeretem a masszívabb pasikat,a kicsit izmos de mackós alkat. Van válla, háta,karja, nem vékonyabb a combja az enyemnel,de van pocakja is. Ennek ellenére tetszett már vékony pasi is,és nem a szálkás vékony. Volt kis karja,de nem volt kockahasa.

A sportos és sportos közt is van különbség,pl nekem ez a futó alkat,aki extra száraz és nem is izmos,csak tök vékony - na az már az én szememnek nem tetszik,sem férfiban,sem nőben.

Gyúrós is lehet olyan,hogy heti 2-3x jár csak a terembe,van egy kis karja meg háta, halványan a poci alatt talán látszódnak a kockak.

És van a 100kg + évek óta edzős,heti 5-6x edz,eres,brutál izmos pasik , kőkemény izom tömeg - az már számomra nem vonzó.

okt. 15. 15:15
 35/37 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki meg tud csinálni 20 fekvőtámaszt és nincs tyúkmelle még nem kigyúrt.

Elég, ha egészségesen nézel ki. A ropikar meg segg teljesen hiánya az nem vonzó, de a felfújt értelmetlen izom sem a merev robotember mozgással.

okt. 15. 19:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Ne bosszantsál fel, a vékony férfiak a nők kedvencei, ilyen olcsó trollkérdést ritkán látni még itt is.
okt. 15. 19:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Úgy általában azért nem ugyanolyan típusú férfiak kellenek a nőknek, mint amilyen nők a férfialnak, mert a férfi és a nő különbözik. Bármilyen meglepő legyen is...
okt. 15. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!