Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak számára a vékony nők a szépségideál, viszont mi vékonyan is visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?
"visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?"
Te valami alternatív világban élsz?
Vagy a kigyúrt pasikra gerjedsz?
Bemutatom neked kérdező az első kérdéseim egyikét a Gyakorin. Noha nem mai kérdés már, de a kommentek alapján nem sokat változott azóta a helyzet, a vékony, sportos testalkat ugyanúgy megmaradt nyerő preferenciának, viszont a kigyúrt továbbra se tetszik a legtöbb nőnek 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
De ez annyira változó. Én ok jobban szeretem a masszívabb pasikat,a kicsit izmos de mackós alkat. Van válla, háta,karja, nem vékonyabb a combja az enyemnel,de van pocakja is. Ennek ellenére tetszett már vékony pasi is,és nem a szálkás vékony. Volt kis karja,de nem volt kockahasa.
A sportos és sportos közt is van különbség,pl nekem ez a futó alkat,aki extra száraz és nem is izmos,csak tök vékony - na az már az én szememnek nem tetszik,sem férfiban,sem nőben.
Gyúrós is lehet olyan,hogy heti 2-3x jár csak a terembe,van egy kis karja meg háta, halványan a poci alatt talán látszódnak a kockak.
És van a 100kg + évek óta edzős,heti 5-6x edz,eres,brutál izmos pasik , kőkemény izom tömeg - az már számomra nem vonzó.
Attól, hogy valaki meg tud csinálni 20 fekvőtámaszt és nincs tyúkmelle még nem kigyúrt.
Elég, ha egészségesen nézel ki. A ropikar meg segg teljesen hiánya az nem vonzó, de a felfújt értelmetlen izom sem a merev robotember mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!