Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak számára a vékony nők a szépségideál, viszont mi vékonyan is visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?
"És miért jellemzőbb a fiatal nőkön az anorexia és egyéb testképzavar, mikor mifelénk sokkal nagyobbak a szépségelvárások, főleg a modern korban?"
Pont azért, mert feléd nincs elvárás. Ha lenne, meg se kérdőjeleznéd, miért kell kigyúrtnak lenned, hanem ez lenne a normál. És vagy szó nélkül tolnád reggel az edzést, vagy te lennél a lusta, aki online sírdogál.
Mellesleg nem kell választani a test és az agy edzése között. Utóbbit szintén nem csinálod, csak nem látszik a kinézeteden úgy, mint az izmok hiánya.
Ferfikent tudod penzzel kompenzalni a kulsodet. Idosebb, ronda nokent ez nem megy, max plasztikaval, de akkor meg az a baj, hogy mu vagy.
50 evesen is legyel ranctalan, ne hulljon a hajad, ne oszulj. Foglalkozz sokat a kulsoddel, de keveset, hogy a hazimunjat el tudd latni. Legyel vekony, de ne tul vekony, legyen rajtad mit fogni, de csak segg es mell tajekon. Lehyen hosszu a hajad, de ne jarj fodrashoz rendszeresen, mert az sok penz.
Ferfiaknal meg mi van? Ahogy idosodik, ugy sarmosodik, nem kell a kulsovel foglalkozni, eleg, ha penzed van.
En imadom a vekony pasikat.
En vekony vagyok. Nem vagyok ideál megcsaltak már nem egy dagadtal is.
"Csakhogy én nem vagyok vonzó, mert ez a vékonyság azt is jelenti, hogy nem vagyok kerek, formás azokon a helyeken, ahol egy nőnek kell"
Ez a vékony, csak a kérdezőt agymosta a média. Fogalma sincs, hogy ami neki csak vékony, az egy idealizált vékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!