Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak számára a vékony nők a szépségideál, viszont mi vékonyan is visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?

Figyelt kérdés
És miért jellemzőbb a fiatal nőkön az anorexia és egyéb testképzavar, mikor mifelénk sokkal nagyobbak a szépségelvárások, főleg a modern korban?

okt. 15. 10:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
29%
Az igaz hogy a nőknek nagyobbak az elvárásaik. Nekünk elég ha jól néz ki meg nem kattant. Ettől függetlenül hiába hisztizel ez van, el kell fogadni. Attól nem lesz jobb ha azon vagy kiakadva hogy a nők mennyire válogatósak. Inkább dolgozz magadon hogy téged válasszanak.
okt. 15. 11:15
 12/37 anonim ***** válasza:
65%

"És miért jellemzőbb a fiatal nőkön az anorexia és egyéb testképzavar, mikor mifelénk sokkal nagyobbak a szépségelvárások, főleg a modern korban?"

Pont azért, mert feléd nincs elvárás. Ha lenne, meg se kérdőjeleznéd, miért kell kigyúrtnak lenned, hanem ez lenne a normál. És vagy szó nélkül tolnád reggel az edzést, vagy te lennél a lusta, aki online sírdogál.

Mellesleg nem kell választani a test és az agy edzése között. Utóbbit szintén nem csinálod, csak nem látszik a kinézeteden úgy, mint az izmok hiánya.

okt. 15. 11:19
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
A férfiaknak sem a lapos löttyedt vékony jelenti a női szépségideált, hanem a sportos, feszes, kerekseggű vékony nő. Szerinted azért az alkatért nem kell megdolgozni?
okt. 15. 11:20
 14/37 anonim ***** válasza:
85%

Ferfikent tudod penzzel kompenzalni a kulsodet. Idosebb, ronda nokent ez nem megy, max plasztikaval, de akkor meg az a baj, hogy mu vagy.

50 evesen is legyel ranctalan, ne hulljon a hajad, ne oszulj. Foglalkozz sokat a kulsoddel, de keveset, hogy a hazimunjat el tudd latni. Legyel vekony, de ne tul vekony, legyen rajtad mit fogni, de csak segg es mell tajekon. Lehyen hosszu a hajad, de ne jarj fodrashoz rendszeresen, mert az sok penz.

Ferfiaknal meg mi van? Ahogy idosodik, ugy sarmosodik, nem kell a kulsovel foglalkozni, eleg, ha penzed van.

okt. 15. 11:24
 15/37 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a magas és vékony ferfiak tetszenek! De ne legyen öreg xar 33 nál idősebb !
okt. 15. 11:26
 16/37 anonim ***** válasza:
88%
Amikor annyira nem voltak feléd elvárások, hogy egy kis sport hatalmas elvárásnak tűnik...
okt. 15. 11:27
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

En imadom a vekony pasikat.

En vekony vagyok. Nem vagyok ideál megcsaltak már nem egy dagadtal is.

okt. 15. 11:38
 18/37 anonim ***** válasza:
96%
Nekem vonzó a vékony. Kifejezetten az a vonzó Én is vékony vagyok. Csakhogy én nem vagyok vonzó, mert ez a vékonyság azt is jelenti, hogy nem vagyok kerek, formás azokon a helyeken, ahol egy nőnek kell (pl. mell) - ugye mindjárt nem is akkora szépségideál egy egyszerűen csak vékony nő? Na és persze ne feledkezzünk meg az arcról: ha az nem szép (natúran, nem pedig csak brutálisan vakolva, azzal gyakorlatilag újrarajzolva), akkor ismét csak ki lehet tenni a mezei vékonyságot az ablakba...
okt. 15. 11:40
 19/37 anonim ***** válasza:

"Csakhogy én nem vagyok vonzó, mert ez a vékonyság azt is jelenti, hogy nem vagyok kerek, formás azokon a helyeken, ahol egy nőnek kell"

Ez a vékony, csak a kérdezőt agymosta a média. Fogalma sincs, hogy ami neki csak vékony, az egy idealizált vékonyság.

okt. 15. 11:48
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit talán késtél ezzel a kérdéssel, úgy 10-15 évet. Manapság már sok esetben a vékonyabb férfiak tetszenek sok nőnek. Kezdődött a Twilight-al, folytatódott a K-poppal. Meg ugye slim fit öltözékek, soroljam tovább? Ezen kívül régen se követte mindenki a divatot, mindenféle nő van, és mindenkinek más lesz az esete.
okt. 15. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!