Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak számára a vékony nők a szépségideál, viszont mi vékonyan is visszataszítóak vagyunk a nők számára ha nem vagyunk kigyúrva, majdnem annyira mintha kövérek lennénk?
A nőknek fontosabb hogy jóképű legyen a pasi, kedvencük az ilyen bájvigyorgó figura a reklámokból. A test másodlagos.
Fősulin volt egy évfolyamtársam aki egy pálcikaember volt gyakorlatilag, 0 izom, rengeteget zabált és mégsem hízott. Viszont 190 centi magas volt, és kifejezetten jóképű: körberajongták a nők, válogathatott a legjobb csajok közül. Le se szrták, hogy nyomi teste van.
21-es ilyeneket en is tudnék mesélni, csak a történetekben lányokról van szó. Akik barmok voltak, parasztok, megbízhatatlanok, ittak folyamat, cigiztek, kihasználták a férfiakat, DE jól néztek ki…..és ennyi. Így elviselték őket! Hány férfitól hallottam már, hogy nem érdekli, hogy buta, bunkó a lány de legyen fullos….és ezeket a lányokat mindig körbe rajongják. És az a vicc az egészben, hogy az ilyenekbe lesznek szerelmesek a férfiak….
Tehát azért versenybe lehet szállni, hogy mégis kinek fontosabb a külső.
Mert a férfiak és a nők teljesen màshogy vannak idealizálva, de ettől, még nincs kőbe vésve, hogy aki ettől eltér az nem vonzó. Előttem is írták, hogy van akiknek a vékony férfiak tetszenek, nekem meg a mackósabb alakatúak. Na és? Egyik se a kigyúrt idealizált forma, mégis tetszhetnek ők is másoknak. Ez nem fekete vagy fehér. Ahogy a nőknél is rengeteg féle szépség létezik, ugyanúgy a férfiak sármja is sokféle lehet.
Mind a férfiak mind a nők felé megvannak az elvárások.
"mikor mifelénk sokkal nagyobbak a szépségelvárások"
Jó Isten, gyere le!!
Most komolyan azért rinyalsz mert vannak elvarasok és nem borul mindenki a lábad elé a két szép szemedért? Mindjárt megsajnallak.
Csinos nőnek lenni se olyan egyszerű ám hogy "ne zabálj oszt mindenkinek kellesz majd". Tudnék én mutatni neked olyan vékony nőt hogy inkább a molettet választanád helyette.
És igen, a férfiaknak se olyan egyszerű hogy csak létezik és mindenki le akarja szopni. Sajnálom. Az életben mindenért meg kell dolgozni.
Egyébként nem olyan nehéz ám pár hónapig eljarni edzeni és legalább egy minimális izmot magadra pakolni hogy ne nyomjon le szkanderban egy 10 éves kislány.
Egyébként meg az beszél intelligenciarol aki olyan egysíkúan gondolkozik hogy úgy tesz mintha nem jarhatna együtt a jó test és az intelligencia, műveltség. Attól hogy valaki órákat sminkeli magát még lehet hogy köröket ver rád az agya is. Sőt, ugyanúgy igaz ez a kondiban fellelheto férfiakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!