Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, akit ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, akit ezzel lehet meghódítani, ezzel lehet a bizalmába férfkőzni?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedünk. Már kb. 10 napja beszélgetünk.

Azt mondja addig nem akar találkozni, amíg úgy nem érzi, hogy "közel kerültem hozzá".

Van bent némi önbizalomhiány, állítólag eddig mindig őt dobták a pasik és retteg, hogy megint ez lesz. Írta is és a benyomásom is az, hogy akkor lehet hozzá közelebb kerülni, ha biztosítom őt arról, hogy vonzónak találom, meg hogy elfogadom olyannak, amilyen.

Egyébként egy szép, életvidám, aktív szociális életet élő nőről van szó, soha nem gondolnám róla, hogy ilyen gondolatai vannak.

Ami az ismerkedésünket illeti, messze nem olyan aktív, mint szeretném (de azért rendszeresen válaszol), és az őrületbe kerget ezzel, hogy halogatja a találkozót. Ugyanakkor megígérte, hogy rövidesen "dönteni" fog, hogy akar-e találkozni, vagy inkább búcsúzzunk el.

A kérdés: Létezik olyan, hogy egy nőt szép szavak sugdosásával meg lehet hódítani, ha amúgy nem kifejezetten vagyok az esete (igen, ezt is írta)?

Mi a véleményetek?

okt. 14. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"akkor lehet hozzá közelebb kerülni, ha biztosítom őt arról, hogy vonzónak találom, meg hogy elfogadom olyannak, amilyen.

hanem hogy nem tudja eldönteni képek alapján. Se pozitív, se negatív. Plusz említette, hogy az exei sem voltak kimondottan az esetei."

Miért várnak el az emberek olyasmit, amit ők maguk sem tudnak teljesíteni?

Te fogadd el olyannak, amilyen, meg hízlald az egóját, holott ő együtt volt olyannal, aki nem is az esete, meg az se biztos, hogy te az vagy.

🚩 🚩 🚩

Jah meg egy nagy hablaty szöveg, hogy nem tudja képek alapján eldönteni. Rendben még nem találkoztatok, a személyiségedről nem tud mit mondani, de a külsődről se?

Csak tudja, hogy bejön e neki pl a barna haj vagy nem?

Vagy, ha azt se tudja, hogy bejössz e neki, minek találkozni.

Én nem foglalkoznék ilyennel.

Meg attól, hogy dobták, most rád vetíti ki?

okt. 14. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Így nem sok esély van. Ha valaki max egy hét rendszeres beszélgetés után sem biztos, hogy akar találkozni, akkor felesleges húzni, mert nem akarja igazán. A figyelmet és a bókokat élvezi, azért folytatná a beszélgetést, de ebből nem valószínű, hogy valaha kapcsolat lenne. Lehet nem direkt csinálja és nem tudatosan húzza az időt, de attól még így van. Nem te tetszel neki, hanem a szép szavak és idővel azzal vetne véget az ismerkedésnek, hogy jól érezte magát veled, de nincs meg az a plusz és ő nem érez többet.
okt. 14. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Dicserd agyba fobe. Azt szereti.

Nem letezik olyan ember,skin minden tokeletes,de attol meg tetszhet.

okt. 14. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, akkor egy rohadt, megveszekedett percedet nem érdemli meg.

De sajnos túl kicsi esélyt látok arra, hogy megérted ezt most.

okt. 14. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

Összességében egyetértek a véleményekkel, megerősítettetek abban, amit gondoltam.

Úgy vagyok vele, ha már eddig fűztem, akkor már kivárom azt a pár napot. Még soha nem voltam ilyen türelmes senkivel online ismerkedésnél. Ha már ennyit beleinvesztáltam, akkor ezt már végigviszem, bármi is legyen a vége.

okt. 14. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Az ilyenek nem csak most, hanem folyamatosan egyfolytában ezt csinálják. Még kapcsolatban is állandóan erősitgetni kéne, meg ápolgatni a kis lelkét.

Nincs olyan, hogy ilyenhez ilyenhez közel kerülni.

Juj masikra néztél akkor ő tetszik?

Miért lájkolsz másokat?

Miért nem dicsérsz bókolsz?

Ugy érzem nem is szeretsz.

Meg stb.

Nekik ez a kapcsolat. Ennyi van benne semmi más nincs.

okt. 14. 21:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Update:

Nagy keservesen rávettem egy találkozóra.

Nem tudok mit mondani, dögunalom volt...

Természetesen nem tetszettem neki, és hogy őszinte legyek, igazábol ő sem nekem. Élőben egész más benyomást keltett, mint online.

Utólag kérdeztem, hogy mivel győztem meg, hogy találkozzunk:

"Hogy érdeklődtél és mindennap beszéltünk és írtál"

Hát ez nem sok.... 🤣

Szóval természetesen igazatok volt, csak az egóját kellett tuningolni...

Volt egy pont, ahol kicsit megnyílt és elmondta, hogy az összes exe kb. ugyanazzal az indokkal dobta 2 év után. Nem részletetzném, hogy mik voltak azok, de ember legyen a talpán az a férfi, aki ezt elviseli. 🤣

Tanulság: Hallgassatok a józan észre és hagyjátok az ilyen nőt a p.cshába!

okt. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!