Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akit ezzel lehet meghódítani, ezzel lehet a bizalmába férfkőzni?
Neten ismerkedünk. Már kb. 10 napja beszélgetünk.
Azt mondja addig nem akar találkozni, amíg úgy nem érzi, hogy "közel kerültem hozzá".
Van bent némi önbizalomhiány, állítólag eddig mindig őt dobták a pasik és retteg, hogy megint ez lesz. Írta is és a benyomásom is az, hogy akkor lehet hozzá közelebb kerülni, ha biztosítom őt arról, hogy vonzónak találom, meg hogy elfogadom olyannak, amilyen.
Egyébként egy szép, életvidám, aktív szociális életet élő nőről van szó, soha nem gondolnám róla, hogy ilyen gondolatai vannak.
Ami az ismerkedésünket illeti, messze nem olyan aktív, mint szeretném (de azért rendszeresen válaszol), és az őrületbe kerget ezzel, hogy halogatja a találkozót. Ugyanakkor megígérte, hogy rövidesen "dönteni" fog, hogy akar-e találkozni, vagy inkább búcsúzzunk el.
A kérdés: Létezik olyan, hogy egy nőt szép szavak sugdosásával meg lehet hódítani, ha amúgy nem kifejezetten vagyok az esete (igen, ezt is írta)?
Mi a véleményetek?
#1 Ezt kérdeztem én is tőle. Válaszolt is, csak nem értem a logikáját. Azt mondja, neki ehhez idő kell. Mintha valami varázsütésre várna.
Közben felfogta az én kérésemet is. Azt mondta, hogy akkor legyen egy kompromisszum: hét közepéig beszéljünk. Ha nem érzi az ihletek akkor elbúcsúzunk, ha igen, akkor meg találkozunk.
Ebből mit lehet kikövetkeztetni?
Szép szavak sugdosásával sose fogsz meghódítani egyetlen nőt se. Aki kinéz valahogy, az megkapja ezeket a szép szavakat minden random faszitól.
A személyiségeddel, közös témák felhozatalával, tartalmas beszélgetésekkel tudsz hozzá közel kerülni. Esetleg. Nem biztos, de ezek nélkülözhetetlen kellékei annak, hogy picit közelebb kerüljetek egymáshoz. Szép szavak persze jó ha vannak, de annyit érsz vele, mint a WC papírral. Tök jó, ha van, mert kell lennie, de ettől még bedobod a wc-be és lehúzod...
Kicsit pontatlanul fogalmaztam: nem azt írta, hogy nem vagyok az esete, hanem hogy nem tudja eldönteni képek alapján. Se pozitív, se negatív. Plusz említette, hogy az exei sem voltak kimondottan az esetei.
9
Ja, bocs! :D Leesett, hogy rosszul olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!