Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nőt mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőt mennyire nehéz meghódítani?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kondizni, és viszonylag sok ilyen nőt látok. Tehát adott a szép arc, hosszú haj. Látszik hogy már régóta nagyon nagy súlyokkal edz, nagyobb fenék, méretes combok, nagyobb vádli. Viszont nincs leszállkásítva, inkább kicsit husis, ezért ruhában, bizonyos szögből inkább husisnak tűnhet, mint izmosnak. Viszont a sok izom ad egy nagyon jó alkatot a husis testnek. 165-170 centi / 60-75 kg között kb.

ui: Tudom, hogy minden embernek más jön be, és nem lehet ezt ennyiből megállapítani. Az én elméletem az, hogy azt meg lehet állapítani, hogy egy alkat a férfiak nagyjából hány százalékának testszik. És ha sok férfinak tetszik, akkor sok nála a próbálkozás is, és így több lehetősége van választani, tehát természetesen az elvárásai is nőnek. A kérdésem erre a hipotézisre épül, elfogadom, ha nem fogadod el, de akkor kérlek ne szavazz.

ui2: Nagyon nehéz ilyen képet találni a neten annak ellenére, hogy a kondiban sok ilyen nő van, de ha nem tudjátok elképzelni akkor szóljatok és keresek :D

2024. febr. 3. 22:18
A kérdező szavazást indított:
Egy ilyen alkat valószínűleg a legtöbb férfinak bejön. Nagyon ki kell tűnni a tömegből, hogy esélyt kapjon valaki.
Egy ilyen alkat azért már nem jön be olyan sok embernek, mintha vékony lenne, de azért még így is sokaknak tetszhet. Átlagos igényei lehetnek.
Ez már azért keveseknek jön be, valószínűleg nem próbálkoznak nála olyan sokan. Egy átlagos férfinak simán lenne esélye.
31 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%
A leírás alapján számomra abszolút tökéletes, ideális alkata lehet, de ez szörnyen relatív, szóval csak a saját véleményemmel tudok szolgálni. De szerintem ez azért a legtöbb pasinak bejön, hiszen nagyon nőies lehet.
2024. febr. 3. 22:21
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
Biztos szép,de nekem ez már off. Csak a vékony csajok:)
2024. febr. 3. 22:25
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Voltam már vékony meg ilyen izmos-formásabb is. A vékony több pasinak bejön.
2024. febr. 3. 22:29
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
én néznék képet :) nő vagyok és edzek, csak érdekel, hogy mi jön be a férfiaknak :)
2024. febr. 3. 22:32
 5/24 A kérdező kommentje:

Ez sem pont olyan, de valami ilyesmi: [link]

Csak kicsit husisabb derékkal/hassal.

2024. febr. 3. 22:47
 6/24 anonim ***** válasza:
56%

Az arca szép, de a teste olyan szerintem, mint amikor az autó oldalán nézegeted magad és teljesen el van torzulva a fejed, karod, lábad.

Hihetetlen számomra, hogy valakinek ilyen alkatú lányok tetszenek. :O

2024. febr. 3. 22:58
 7/24 anonim ***** válasza:
43%

Tudod kérdező ez egy anonim oldal, nem kell úgy tenned mintha férfiként tennél fel kérdést a saját alkatodra vonatkozóan.

Válaszolva: az önbizalmadon dolgozz előbb. Az szuper, hogy karbantartod a tested, ezáltal az egészséged is. Ne azért emelj nagy súlyokat vagy járj kondiba, hogy a férfiak x (minél nagyobb) százaléka felfigyeljen rád. Azért tedd, hogy mentálisan és fizikailag rendben legyél. Tényleg az lenne az életcél, hogy random emberek közül hányan találnak vonzónak - ami ráadásul egy igen szubjektív kérdés?! Majd tetszeni fogsz annak, akinek minden (nem szélsőséges) alkattal tetszenél. És szerintem ez sokkal előrébb való annál, mint hogy a gyakoris közösség mit gondol a felvázolt testedről.

2024. febr. 3. 23:02
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
#7: Szerintem inkább férfi, aki próbálja eldönteni, hogy egy szinten van-e a csajjal és bepróbálkozhat-e nála
2024. febr. 3. 23:05
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
4-es vagyok... hát én is megdöbbentem a kép láttán, be kell vallanom. valami brutál elérhetetlen külsőre készültem. amúgy nekem csak a combok néznek ki aránytalanul nagynak, a többi még okés, gusztusosan formás.
2024. febr. 3. 23:07
 10/24 anonim ***** válasza:
55%

#8 igen annak akar tűnni, és ez is az álcája a kérdéssel. De aki férfiként erre kíváncsi, mikor fogalmaz ilyen részletesen? Hogy látszik hogy “régóta” “nagyon” “nagy” súlyokkal edz? Miből látszik valakin hogy nem csak súlyokkal, de nagy súlyokkal, és azon belül is nagyon nagyokkal, méghozzá régóta, edz? Főleg hogy ha nagyobb ruhákat hord és abban amúgy husisnak tűnhet? Ráadásul tűnhet, feltételes módban: most akkor annak tűnik a kérdezőnek, vagy nem tudja hogy annak tűnhet e?? Ha ő férfi miért nem elég az, hogy neki tetszik? Miért kell közvélemény arról, hogy itt gyakorin még kiknek tetszene?

Ez sokkal inkább egy önmagáról lefestett kép, csak E/3. személyben.

2024. febr. 3. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!