Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nőt mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőt mennyire nehéz meghódítani?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kondizni, és viszonylag sok ilyen nőt látok. Tehát adott a szép arc, hosszú haj. Látszik hogy már régóta nagyon nagy súlyokkal edz, nagyobb fenék, méretes combok, nagyobb vádli. Viszont nincs leszállkásítva, inkább kicsit husis, ezért ruhában, bizonyos szögből inkább husisnak tűnhet, mint izmosnak. Viszont a sok izom ad egy nagyon jó alkatot a husis testnek. 165-170 centi / 60-75 kg között kb.

ui: Tudom, hogy minden embernek más jön be, és nem lehet ezt ennyiből megállapítani. Az én elméletem az, hogy azt meg lehet állapítani, hogy egy alkat a férfiak nagyjából hány százalékának testszik. És ha sok férfinak tetszik, akkor sok nála a próbálkozás is, és így több lehetősége van választani, tehát természetesen az elvárásai is nőnek. A kérdésem erre a hipotézisre épül, elfogadom, ha nem fogadod el, de akkor kérlek ne szavazz.

ui2: Nagyon nehéz ilyen képet találni a neten annak ellenére, hogy a kondiban sok ilyen nő van, de ha nem tudjátok elképzelni akkor szóljatok és keresek :D

2024. febr. 3. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"csak érdekel, hogy mi jön be a férfiaknak :)"

Mikor ezt elengeded, a világ ki fog nyílni, és tonnás súly esik le a válladról.

2024. febr. 3. 23:12
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
11, az volt a baj, hogy nagyon sokáig elengedtem és volt egy olyan meggyőződésem, hogy más a lényeg. Aztán be kellett látnom, hogy a kinézet mindent visz. Hidd el, borzalmas érzés láthatatlannak tenni. Milliószor megtapasztaltam ezt, de nem fogok most itt ebbe belemenni.
2024. febr. 3. 23:18
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

nekem nem jön be.

a törékeny nőies csajok akik cukik azok jönnek be, ez a fajta inkább bro haver mint nő a szememben.

2024. febr. 3. 23:19
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Tudom, milyen láthatatlannak lenni, baromi sokáig kövér voltam. Undorító, mennyivel másabbak, ha formás vagy.

És pont ezért nem kell olyan állat itthonra, akinek csak egy test vagyok.

2024. febr. 3. 23:21
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Sztem is kamu.A lepontozásokból is látszik
2024. febr. 3. 23:25
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
14, nem tudom, hogy nő vagy-e, szerintem igen. nőként nem tudunk mit csinálni, férfiak vizuális típusok, első számú szempont nekik, minden elé helyezik. ha a külső rendben van, csak utána jön a humor, intelligencia, személyiség stb... érzéketlen a megfogalmazás, de a piaci értékünket ezzel tudjuk a legjobban javítani, hogy jól nézünk ki. Még a legintellektuálisabb pasi is ez alapján dönti el, hogy foglalkozik-e velünk.
2024. febr. 3. 23:29
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
16, nő vagyok, tudom, és ezt mondom, nekem nem kell ilyen. Minek kéne? Minek alázzam meg magamat azzal, hogy együtt éljek valakivel, akinek egy gechizsák vagyok?
2024. febr. 3. 23:37
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nőként is az alapján döntöm el, adok-e esélyt egy férfinek, hogy mennyire tetszik. Bocs, de aki nem tudja feldolgozni, hogy a külső lesz az első pont egy ismerkedésben, az menjen pszichológushoz. Én is néztem már ki szarabbul, mint most. Ugyanolyan jó fej voltam akkor is? Igen, és? Engem sem érdekel, a zsíros hajú kövér kocka srác milyen jó fej és mennyi mindenben egyezünk amúgy, tehát azon sem lepődök meg, hogy most több az érdeklődő felém is, mint régen.
2024. febr. 3. 23:40
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Sok szerencsét, hogy megtaláld a felszínes stricidet.
2024. febr. 3. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg az otthon bőgéshez.
2024. febr. 3. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!