Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nőt mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőt mennyire nehéz meghódítani?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kondizni, és viszonylag sok ilyen nőt látok. Tehát adott a szép arc, hosszú haj. Látszik hogy már régóta nagyon nagy súlyokkal edz, nagyobb fenék, méretes combok, nagyobb vádli. Viszont nincs leszállkásítva, inkább kicsit husis, ezért ruhában, bizonyos szögből inkább husisnak tűnhet, mint izmosnak. Viszont a sok izom ad egy nagyon jó alkatot a husis testnek. 165-170 centi / 60-75 kg között kb.

ui: Tudom, hogy minden embernek más jön be, és nem lehet ezt ennyiből megállapítani. Az én elméletem az, hogy azt meg lehet állapítani, hogy egy alkat a férfiak nagyjából hány százalékának testszik. És ha sok férfinak tetszik, akkor sok nála a próbálkozás is, és így több lehetősége van választani, tehát természetesen az elvárásai is nőnek. A kérdésem erre a hipotézisre épül, elfogadom, ha nem fogadod el, de akkor kérlek ne szavazz.

ui2: Nagyon nehéz ilyen képet találni a neten annak ellenére, hogy a kondiban sok ilyen nő van, de ha nem tudjátok elképzelni akkor szóljatok és keresek :D

2024. febr. 3. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A pasik fele kapásból kiesik, mert erősebb náluk. Kivéve, ha ez bejön neki persze
2024. febr. 4. 03:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva, hogy valaki úgy ír egy kiszemeltjéről, mint valami lóról, hány kiló izom van rajta, nekem biztos derogálna.
2024. febr. 4. 06:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek az ilyen alkatú nők!

F

2024. febr. 4. 07:41
 24/24 Barito ***** válasza:
0%
Egyetlen nőt sem kell és nem is lehet meghódítani. Ha bejössz neki adja magát, ha nem akkor nem. Egyik esetben sem kell hódítani. Előző esetben felesleges, a másodikban értelmetlen/lehetetlen.
2024. febr. 4. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!