Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szőrösebb típusú lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szőrösebb típusú lányoknak sose lesz barátja?

Figyelt kérdés
A fiúk undorítónak találják ha például betegség miatt de szorosebb típus a lany?

okt. 14. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
A fenéket van egy csomó simp aki minden nőre beindul.
okt. 14. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Az ertelmesebbje tudja, hogy a lanyok is szorosek, sot kakilni is szoktak. Most ha bejossz egy csavonak, ha kevesbe lennel szoros, akkor is ezerrel szortelenitel, ugyhogy no para. Gyanta, epilator vagy borotva mindent megold.
okt. 14. 12:51
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 normális, értelmes párt szeretnék, nem olyat, akit leírtál...
okt. 14. 12:57
 4/11 A kérdező kommentje:
#2 egy csomó esetben ront a helyzeten a szőrtelenítés... illetve vannak testrészek, ahol nem igazán használnám ezeket.
okt. 14. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Hol és mennyire vagy szőrös? Tényleg csak ez az oka, hogy nem találsz pasit?
okt. 14. 13:03
 6/11 A kérdező kommentje:

nem tudom, kívülről mennyire látszik és mennyire csak az én szemem találja meg legtöbb esetben. Fehér a bőröm és sötét a hajam, szóval ha nem borotválom pl a karomat akkor eléggé látszik.

Nem csak ez az oka, csak félek, hogy ez kizáró ok lehet fiúknál. Most egy olyan helyre járok egyetemre, ahol csak lányok a szaktársaim, szóval nekem sincs senki, aki tetszene. Szóval igazából csak rágörcsölök, hogy emiatt nem lesz senkim.

okt. 14. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Figyelj, ha ez kizáró ok valakinél, te csak jól jártál. Olyan társra van szükséged aki elfogad kívül belül.
okt. 14. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Hormonális gondok miatt sokkal szőrösebb vagyok, de létezik lézer és borotva, úgyhogy nem szokták látni.
okt. 14. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Én szőrösebb típus vagyok már genetikailag is. Voltak gondjaim a párkereséssel egy időben, de baromira nem a szőrösségem miatt (inkább túlsúly meg önbizalomhiány). Látható, vékony, de sötét szőr van a karomon, amit nem szőrtelenítek, mert túl nagy macera lenne, mégis volt már 2 párkapcsolatom meg udvarlóm is bőven. A többit meg le szoktam szedni, mert a láb- és a hónaljszőr, illetve az arcomon levő vastagabb szőrszálak és a "bajusz" engem is zavar.
okt. 14. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:
26%
Hol laksz kérdező?
okt. 14. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!