Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőrösebb típusú lányoknak sose lesz barátja?
Figyelt kérdés
A fiúk undorítónak találják ha például betegség miatt de szorosebb típus a lany?okt. 14. 12:43
1/11 anonim válasza:
A fenéket van egy csomó simp aki minden nőre beindul.
2/11 anonim válasza:
Az ertelmesebbje tudja, hogy a lanyok is szorosek, sot kakilni is szoktak. Most ha bejossz egy csavonak, ha kevesbe lennel szoros, akkor is ezerrel szortelenitel, ugyhogy no para. Gyanta, epilator vagy borotva mindent megold.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 normális, értelmes párt szeretnék, nem olyat, akit leírtál...
okt. 14. 12:57
4/11 A kérdező kommentje:
#2 egy csomó esetben ront a helyzeten a szőrtelenítés... illetve vannak testrészek, ahol nem igazán használnám ezeket.
okt. 14. 12:57
5/11 anonim válasza:
Hol és mennyire vagy szőrös? Tényleg csak ez az oka, hogy nem találsz pasit?
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudom, kívülről mennyire látszik és mennyire csak az én szemem találja meg legtöbb esetben. Fehér a bőröm és sötét a hajam, szóval ha nem borotválom pl a karomat akkor eléggé látszik.
Nem csak ez az oka, csak félek, hogy ez kizáró ok lehet fiúknál. Most egy olyan helyre járok egyetemre, ahol csak lányok a szaktársaim, szóval nekem sincs senki, aki tetszene. Szóval igazából csak rágörcsölök, hogy emiatt nem lesz senkim.
okt. 14. 13:07
7/11 anonim válasza:
Figyelj, ha ez kizáró ok valakinél, te csak jól jártál. Olyan társra van szükséged aki elfogad kívül belül.
8/11 anonim válasza:
Hormonális gondok miatt sokkal szőrösebb vagyok, de létezik lézer és borotva, úgyhogy nem szokták látni.
9/11 anonim válasza:
Én szőrösebb típus vagyok már genetikailag is. Voltak gondjaim a párkereséssel egy időben, de baromira nem a szőrösségem miatt (inkább túlsúly meg önbizalomhiány). Látható, vékony, de sötét szőr van a karomon, amit nem szőrtelenítek, mert túl nagy macera lenne, mégis volt már 2 párkapcsolatom meg udvarlóm is bőven. A többit meg le szoktam szedni, mert a láb- és a hónaljszőr, illetve az arcomon levő vastagabb szőrszálak és a "bajusz" engem is zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!