Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, gyönyörűnek tartanátok egy body positivity aktivista, fat acceptance modell férfit? Randiznátok vele?
Van rajta túlsúly, de ettől igazi férfi. Hiszen csak a kutyák játszanak csontokkal.
Bátor is, mert elviseli a gyűlöletcunamit: amikor egyes nők azt mondják, hogy nem néz ki jól és nem is gyönyörű.
Én igazából nem nagyon értem a férfikövérséget. Miért hízik el egy fiatal, aktív korú, egészséges férfi?
Ha betegség, vagy baleset miatt nem tud sportolni egy férfi, akkor teljesen érthető, de amúgy mi rá az indok?
A pasiknak sokkal könnyebb kifejleszteni és fenntartani egy relatív izmos, sportos testet, mint a nőknek, könnyebben építenek izmot, a hormonjaik is ezt segítik elő, valamint nem menstruálnak és nem lesznek terhesek, amik miatt az ember kieshet a sportolásból.
Nem nagyon értem, ha én harmincas nőként képes vagyok figyelni az alakomra és időnként eljárni futni, tornázni, akkor ezt a csávók miért nem tudják megtenni?
12.
Depresszió, illetve más lelki gondok miatti túlevés, motiválatlanság (sokszor szuicid gondolatok).
A "akkor mennyé orvoshoz" megtörtént, semmi értelme. A TB doki által felírt "orvosságok" többet ártanak, mint használnak, a magándoki pedig azon felül, hogy nagyon sokba kerül, szintén nem igazán szaggatja az istrángot a problémáim megoldása terén.
#13 azt értem, de írtam is, hogy betegség okozta hízást még el tudom fogadni, illetve képes vagyok hová tenni.
Amúgy én is depressziós nő vagyok, és nekem pont a mozgás ami segít a mélypontokról kijönni. Gyógyszert nem merek szedni. De tény, hogy azok is hízlalhatnak.
14.
Van akinek ez a mozgás dolog bejön, nekem csak kínszenvedés volt, amikor csináltam. 9-10 hónapig jártam futópadozni, lépcsőzőgépezni, boxzsákot ütölni, de semmi értelme nem volt. Fogytam 3 kilót - összesen. És azon felül, hogy minimálisan jobb volt az állóképességem, nem érte meg az odaút-visszaút és a bérlet árát.
16.
Az iskolai tesiórákat szerintem mindenki utálta, kivéve az akkor már elite sportolók, akiknek alfelében a tornatanár sok időt el is töltött - átvitt értelemben.
A tornatanárok többsége bunkó, lekezelő, sértő, arrogáns (a másik véglet a sztorizgató alkoholista, akivel csak akkor van baj, ha épp nem ivott aznap reggel a Restiben sulibajövet egy hosszúlépést).
Nem tudom milyen sport lehet jó. Ami tuti nem: foci vagy bármi, ahol csapatban kell lenni, futás, ugrálásnak bármilyen módja. A boxzsák ütölés még egész jó volt, csak értelme nem volt azon kívül, hogy kiadtam a haragomat.
A sakkban jó voltam :D Csak azzal nem megyek semmire mozgás téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!