Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, gyönyörűnek tartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gyönyörűnek tartanátok egy body positivity aktivista, fat acceptance modell férfit? Randiznátok vele?

Figyelt kérdés

Van rajta túlsúly, de ettől igazi férfi. Hiszen csak a kutyák játszanak csontokkal.

Bátor is, mert elviseli a gyűlöletcunamit: amikor egyes nők azt mondják, hogy nem néz ki jól és nem is gyönyörű.

okt. 11. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

Di you speak hungaryan?

okt. 11. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Én igazából nem nagyon értem a férfikövérséget. Miért hízik el egy fiatal, aktív korú, egészséges férfi?

Ha betegség, vagy baleset miatt nem tud sportolni egy férfi, akkor teljesen érthető, de amúgy mi rá az indok?

A pasiknak sokkal könnyebb kifejleszteni és fenntartani egy relatív izmos, sportos testet, mint a nőknek, könnyebben építenek izmot, a hormonjaik is ezt segítik elő, valamint nem menstruálnak és nem lesznek terhesek, amik miatt az ember kieshet a sportolásból.

Nem nagyon értem, ha én harmincas nőként képes vagyok figyelni az alakomra és időnként eljárni futni, tornázni, akkor ezt a csávók miért nem tudják megtenni?

okt. 12. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

12.

Depresszió, illetve más lelki gondok miatti túlevés, motiválatlanság (sokszor szuicid gondolatok).

A "akkor mennyé orvoshoz" megtörtént, semmi értelme. A TB doki által felírt "orvosságok" többet ártanak, mint használnak, a magándoki pedig azon felül, hogy nagyon sokba kerül, szintén nem igazán szaggatja az istrángot a problémáim megoldása terén.

okt. 12. 18:50
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

#13 azt értem, de írtam is, hogy betegség okozta hízást még el tudom fogadni, illetve képes vagyok hová tenni.

Amúgy én is depressziós nő vagyok, és nekem pont a mozgás ami segít a mélypontokról kijönni. Gyógyszert nem merek szedni. De tény, hogy azok is hízlalhatnak.

okt. 12. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

Van akinek ez a mozgás dolog bejön, nekem csak kínszenvedés volt, amikor csináltam. 9-10 hónapig jártam futópadozni, lépcsőzőgépezni, boxzsákot ütölni, de semmi értelme nem volt. Fogytam 3 kilót - összesen. És azon felül, hogy minimálisan jobb volt az állóképességem, nem érte meg az odaút-visszaút és a bérlet árát.

okt. 12. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 ezt amúgy átérzem, mert nekem évekig tartott, amíg rátaláltam a számomra megfelelő sportokra. Próbáltam minden francot a tenisztől kezdve a csoportos edzésekig, iskolásként meg gyűlöltem a tesiórákat és a kötelező úszást.
okt. 12. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Az iskolai tesiórákat szerintem mindenki utálta, kivéve az akkor már elite sportolók, akiknek alfelében a tornatanár sok időt el is töltött - átvitt értelemben.

A tornatanárok többsége bunkó, lekezelő, sértő, arrogáns (a másik véglet a sztorizgató alkoholista, akivel csak akkor van baj, ha épp nem ivott aznap reggel a Restiben sulibajövet egy hosszúlépést).

Nem tudom milyen sport lehet jó. Ami tuti nem: foci vagy bármi, ahol csapatban kell lenni, futás, ugrálásnak bármilyen módja. A boxzsák ütölés még egész jó volt, csak értelme nem volt azon kívül, hogy kiadtam a haragomat.

A sakkban jó voltam :D Csak azzal nem megyek semmire mozgás téren.

okt. 12. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért férfias formája van, és nem egy kisgömböc, akkor nem zavar a túlsúly. Nőkből is max azokat tartják szépnek akik homokóra vagy körte alkatú elhízottak. Egy strandlabda forma náluk sem nyerő.
okt. 13. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Látatlanban nem lehet megmondani. De vonzódtam már túlsúlyos férfihez. Ameddig nem a nagyon efolyós 2mázsás, menni nem tudó típus, addig a test nekem másodlagos, az arc fontosabb.
okt. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!