Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetséges, hogy online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges, hogy online ismerkedésnél minden esetben azt tapasztalom, hogy a másik fél motivációja az ismerkedésre NULLA?

Figyelt kérdés

Nulla. Zéró. Semmi. Nincs.

33F

okt. 11. 16:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Te kellene, hogy legyél a motivációja elvileg.

Szóval... van nekik motivációjuk, csak nem te vagy az.

okt. 11. 22:12
 32/34 anonim ***** válasza:
Tegyél ki jobb képeket magadról, próbálj meg másképp beszélgetést kezdeményezni. Egyébként amiatt kérdeztem mivel indítasz mert például én utalom ha valaki egy hogy vagy vagy egy miujság kérdéssel nyit
okt. 13. 11:20
 33/34 anonim ***** válasza:

Mert egy nőnél ha aktívan társkeresőzik, van napi szinten vagy 50 megkeresés.

Valószínűleg nem te leszel az akivel beszélgetni fog. Ha mégis, következő nap ott az újabb 50 neki, akik közül lehet lesz szimpatikusabb, jobban kinézőbb, jobban kommunikáló mint te. Aztán jön a 3ik nap, újabb 50 pasi...és így tovább.

(Te sem állnál le az elsőnél, ha végig lenne szórva az út drágakövekkel)

okt. 13. 15:50
 34/34 anonim válasza:

33#

Nő aktívan társkeresőzik, nagyon jól néz ki, 5 nap alatt legyen 25 álom férfi, akit talál. Tiszta izgalomba van, hogy úh milyen jó pasik ezek aztaaaa...végül 5 férfival randizik, aztán lesz 3 komoly jelölt a 2. randira.

Vagyon én, aki nem olyan jó képű, de én nem vagyok fent a társkeresőn, viszont tudom az email címét. Küldök neki pár képet, meg 3 videót magamról. Egyedibb leszek, mint a sok társkeresős férfi, aki 2-3 fotóval , meg szöveggel próbálkoznak tömegesen.

okt. 13. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!