Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elfogadhatatlan igény, hogy a nők is tegyenek a férfi kedvéért az ágyban, ha már a férfi mindent megtesz értűk?

Figyelt kérdés

okt. 10. 11:17
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

30. Valahogy sosincs az az érzésem, hogy ő “izzad” azért hogy nekem jó legyen. Fordítva persze alap. Nem keresi, nem kérdezi hogy mi lenne nekem a jó, csak engem érdekel hogy neki jó legyen, meg az is hogy magamnak. Ha nem kezdeményezek akkor nincs szex, aztán jön azzal hogy mivel érdemelte ezt ki, nem elég szép…..

Miért mindig csak nekem kell őt levenni a lábáról?

Mért annyira veszettül nehéz leülni a palija mögé, és elkezdeni simogatni meg csókolgatni?

Mondtam többször is, egyszer megcsinálja, utána minden megy tovább ugyanúgy.

okt. 10. 13:52
 32/35 anonim ***** válasza:

"Viszont voltak alkalmik, vagy rövidebb kapcsolatok, hát a többségük szarra se volt jó, csak várták a sült galambot. "

Nekem csak az a vicces, hogy sok nő azt hiszi, hogy az alkalmiban is alap, hogy az ajándék, hogy ők szétteszik, és a férfinak automatikusan jó, hogy egyáltalán van szex.

Közben sok nő van, aki fabatkát nem ér, szintén csak a sültgalambot várja, és még kiverni is jobb, mint vele lenni.

okt. 10. 16:58
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Az én válaszom volt.

Példák:

Én leszoptam.

Ő meg szárazon akarta volna betenni úgy, hogy semmi izgatás, és megszólal:

"Hát nem értem, miért nem csúszik."

Másik:

Nem akarom leszopni?

Mondtam, hogy eltalálta... (Ha éreztem, láttam volna bármi hajlandóságot, nem így állok hozzá én sem.)

Harmadik:

Itt mondjuk nem az önzőség volt a gond, mert legalább az emberke próbálkozott, de olyan mértékben feszengett, hogy szép-e a teste, szép-e a farka, elég nagy-e, stb, hogy lelankadt, és totál megölte a hangulatot.

És hogy mondjak egy üdítő kivételt, egy szűz srác, akinek én vettem el. (Ez nem alkalmi volt, hanem egy rövid kapcsolat).

Olyan odaadással, beleéléssel, amit tőle kaptam, hát sok tapasztalt elszégyelhetné magát.

Ha érzem, hogy figyelnek rám, fontos az én élveztem IS, az be tud annyira indítani, hogy akár olyat is megteszek a másik kedvére, amit amúgy nem.

(Sose voltam tengeri csillag-típus. Volt pasim, aki ezt várta volna tőlem, hát nagy élmény volt vele a szex... 😐)

okt. 10. 17:42
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a nők felének soha életében nem volt orgazmusa az számomra elég hihetetlen. Férfiként nekem eddig olyan partnereim voltak akik el tudtak élvezni szex közben, sőt a jó részük nem 1 élvezetet produkált szexenként. Azt a statisztikát már könnyebben elhinném, hogy a nők nagyobb része könnyebben élvez csikló orgazmussal, mert ezt én is így tapasztalom. Ha meg a nők nagyobb része a nem megfelelő partner miatt nem élvez el szex közben, az is megérne egy misét, hogy miért van együtt egy olyan férivel, aki kiélvezkedi magát, arra meg baszik, hogy a parnere is élvezze a szexet. Az ilyen nők meg is érdemlik.
okt. 12. 23:22
 35/35 anonim ***** válasza:
75%

34. Jobb ha tudod, hogy a legtöbb nő megjátssza az orgazmust, főleg, ha egy aktus alatt többször is "sikerül".

"Ha meg a nők nagyobb része a nem megfelelő partner miatt nem élvez el szex közben, az is megérne egy misét, hogy miért van együtt egy olyan férivel, aki kiélvezkedi magát, arra meg baszik, hogy a parnere is élvezze a szexet. Az ilyen nők meg is érdemlik."

De ha meg addig próbálgatnánk a férfiakat, amíg egyet nem találunk, akivel jó, akkor meg az lenne a probléma. Mi van, ha 50-ből eggyel van orgazmus?

okt. 13. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!