Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan igény, hogy a nők is tegyenek a férfi kedvéért az ágyban, ha már a férfi mindent megtesz értűk?
Akik tettek értem, figyelembe vették az igényeimet abban az együttlétben én is igyekeztem sőt akartam is több gyöngyört nyújtani.
Oda-vissza volt az igyekezet
"A férif mindent megtesz értük"
Pár éve kiraktam eg ykérdést, most kiemeltem, frissüljön csak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Eszerint csak a nők kevesebb mint felének van minden alkalommal orgazmusa, és majdnem ugyanennyinek 10ből sosem, vagy 1-2 alkalommal van csak.
Annyira azért nem túl jó arány, hogy hivatkozási alap legyen a "mindent megteszünk értük" :D
Hozzá tartozik, hogy nem feltétlenül ezen múlik. :D A párom mindent megtesz értem, de soha nem volt még orgazmusom, mármint soha, se vele se mással se sehogyan. De ez nem az aktuális párom hibája.
Csak tesz érte, hogy jó legyen, vagy tényleg jó is lesz a nőnek?
Amúgy alapvetően nem szeretem az igény szót kapcsolatokban, pláne nem szexualitás tekintetében, mert azt feltételezi, hogy olyat akar, amit a másik nem tesz szívesen. Ezt vagy nyíltan beszélje meg a pár egymással, vagy keressenek mást. Ha nem nyílt és egyértelmű kérés, hanem vagy hiszti, nyafogás vagy kovetelozes formájában történik a dolog, akkor nem “jogos”. És nem az számít, hogy szerinted a nőnek mi jó, élvezetes, vagy elfogadható, hanem az amit ő gondol, és erre megint csak a kommunikáció az alkalmas eszköz a követelőzéssel ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!