Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan igény, hogy a nők is tegyenek a férfi kedvéért az ágyban, ha már a férfi mindent megtesz értűk?
20. Most ezt minek kellet lepontoznotok?!?!? Valid felvetés!
Mondjuk nem tudom hogy derülne ki, ha egyszer tilos kérdezni, mert az illuzioromoló. De ez már csak lábjegyzet.🙄
Ha nem minden férfi, meg te nem olyan vagy, stb, akkor a nők miért vannak többesszámban?
Mindért megteszel mindent, és az összeset kielégíted?
??? :D normális kapcsolatban szerintem ALAPVETŐ hogy kommunikálunk.... ha valami, akkor pont hogy ennek a hiánya illúzióromboló.
#25 vagyok, nekem is 3 kapcsolatom volt (mármint komoly, illetve az egyik tart is.)
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy úgy legyek párkapcsolatban valakivel, hogy ez a része nem működik oda-vissza.
Viszont voltak alkalmik, vagy rövidebb kapcsolatok, hát a többségük szarra se volt jó, csak várták a sült galambot. Szóval nemhogy mindent nem tettek meg, hanem jóformán semmit. Nem túl pozitív, de ezek vannak többségben (elég itt is szétnézni a kérdések és válaszok között), szóval sok nőnek nem csodalom, hogy 0 kedve van teljesíteni, csak essenek túl rajta, azt kész.
28. Mondjuk ezt megértem, elég csak olvasni az itteni szex rovatot. 🤮
Mondjuk azt is szívesen megérnék egyszer, hogy nem én vagyok a hangulat felelős…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!