Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadhatatlan igény, hogy a nők is tegyenek a férfi kedvéért az ágyban, ha már a férfi mindent megtesz értűk?
Attól függ.
A nők normális esetben szívesen szexelnek a párjukkal és a kedvére tesznek. De az is tény, hogy sok pasinak vannak olyan vágyai, amik a nőnek minimum kellemetlenek, vagy kimondottan fájdalmasak. Vagy "csak" megalázó.
Másrészt mit értesz az alatt, hogy a férfi mindent megtesz a nőért? Az ágyban? Tehát minden mindent? 18 cm, alkar vastag, két óra dugás? Vagy legalább hajlandó/képes addig nyalni, amíg elélvez, és megtanulja, hogy jó neki?
A "mindent" alatt anyagi biztonságot, lelki támaszt, vagy mit értesz?
Kölcsönösség. Nem is elvárás, hanem alap dolog.
Én pont ebbe fáradtam bele, többek között. Tőlem el volt várva, hogy mindenhogy kiszolgáljam, de én nem kaptam vissza ezt a figyelmet. Kaptam pár játékot, és ezzel ki volt váltva a részéről a kielégítésem.
Szóval fordított helyzetben is létezik ilyen szituáció.
Mi mindent tesz meg a férfi?
Az itteni kommenteket olvasva egy kavéra nem hívja meg a nőt, szex terén is csak cum dumpster a nő.
Na tehát, mit tesz meg a férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!