Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek! Szerintetek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Szerintetek melyik lenne az az ország, ahol sikeresebbek lennénk a csajozással?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, melyik lenne az az ország, ahol könnyebb lenne a csajozás, vagy minimum a társadalom alapból elfogadóbb azzal, akinek felnőttként még nem volt párja és szűz? Ahol a nők között is nagyobb a felnőtt szüzek aránya?

Szerintem Japán.

okt. 7. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Magyarországon biztos nincs sikere a sikertelen embereknek.

Szegény országokban ahol nincs ivóvíz sem, ott lehet hogy nagyobb esély van, de itt sok a vállalkozó, tehetős férfi.

Velük nem lehet versenyezni. Csak a sor végén kullogni valahol és reménykedni abban hogy jut egy elvált nő esetleg akinek már nincs sok esélye.

Bár manapság már a 3 gyerekesek is találnak fiatal helyes, vagy gazdag pasit.

okt. 8. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Én és elvált nőként 1 gyerekkel találtam egy elvált férfit aki vállalkozó.

Most van egy közös is, már 9 éves.

Nem bántam meg. Az előző nem csak szemét volt hanem sokszor nem tudtam mit adni enni a lányomnak.

Most meg úgy érzem hogy az anyagi terhek megoszlanak, nem nekem kell a családfenntartónak lennem nőként.

Meg van mindenünk.

okt. 8. 08:37
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Magyarországon elég gyengék a nők, még itt van a legtöbb "sikerünk" csak sajnos a nyugati Chadek miatt már esélyünk sincs.

Egy incel

okt. 8. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Ausztria.
okt. 8. 08:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Egész jó példák jöttek. Dél-Amerika azoknak jó ötlet, akik szeretnének eddig sikertelen incelként is kalandozni, Japán meg inkább azoknak, akik szeretnék lassabra fogni a dolgokat, és társadalmi elfogadást kapni a szüzességükért.

Oroszország is jó példa, bár azzal más bajok vannak, annál tán mocskosabb imperialistább népsanyargatóbb diktatúra nincs a világon. A munkanélküliek valóban nem lennének ott sem sikeresek, viszont az ocsmányság és társai nem számítanának annyira mint itt, mert ugye nőtöbblet van, ez az miatt van, mert a ruszkik mindig is úgy taktikáztak, hogy háborúban nem a minőségre, hanem a mennyiségre építettek, és sok férfit küldtek a darálóba, most is ezt csinálják. Európai országokat viszont nem tartok jónak, Spanyolország, Ausztria kizárva, itt ugyanúgy brutálisak a standardok mint idehaza.

okt. 8. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Lakatlan szigeten egymással 🤗🤗🤗🤗
okt. 8. 14:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Az lenne amúgy a legjobb :D
okt. 8. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!