Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, milyen végzettségetek van?
Kérdező: 13-as vagyok, földrajz alapszak.
Amúgy ha folytattam volna MSc-n azért van némi karrier lehetőség, de így semmit sem ér.
Viszont én annyira megutáltam az egész "egyetemesdit", hogy nem volt kedvem még pár évig szopni. Inkább dolgozni kezdtem és azért elég szerencsém volt mert találtam egy normális munkát, ahol nem kell megszakadni. A fizetés tényleg nem jó, de alapvetően nincsenek nagy igényeim, ráadásul mindig is tudtam bánni a pénzzelm, illetve örököltem egy lakást, ami azért nagy segítség.
Sima érettségim van szakma nélkül. Azért van egy szakmám (hajópincér) amit gyorstalpalón megcsináltam, de sosem dolgoztam aztán benne. Ezen kívül van még kamionos jogsim C+E. Kis és nagy földmunkagépek, betonmixer és 3 féle targonca vezetéséhez szükséges papírom.
Korábban amikor Bécsben az utcaseprőknél dolgoztam csináltam egy papírt utcai takarítógép kezeléséről és kis hókotró járgány vezetésről is, de ezek németül vannak.
Most egy győri gyárban dolgozom, mint sortöltő/targoncás. Anyáméknál lakom és robogóval járok.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!