Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érdemes ismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes ismerkedni egy discoban?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elkezdtem szórakozóhelyekre járni ismerkedés céljából. Úgy érzem valahogy ez nem az én területem de próbálom kihozni magamból a legjobbat. Olyan helyeken ahol hangos a zene és beszélgetésre nincs nagyon lehetőség azon kívül, hogy a fülébe súgok 2 szót a másiknak, hogy érdemes ismerkedni? Kinek melyik taktika jön be? (21F)
okt. 5. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Odatáncolsz mosolyogva. Mondani sem kell semmit, megérinteni végképp nem, és az eredményt mégis rögtön tudni fogod. Tényleg nem olyan nehéz, persze önbizalom kell hozzá.

30N

okt. 5. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Ehhez viszont óriási ostobaság lemenni diszkóba. Ha odamész egy csajhoz mosolyogva akárhol, miért ott mennél, ahol a nyakadba liheg a konkurencia, irigy barátnő gonosz tekintetét érzed magadon és még ott van alapból az üvöltő zene is.
okt. 5. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!