Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen jellegű hiba lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jellegű hiba lehet bennem, vagy min kellene változtassak, ha velem minden férfi nagyjából hasonlóan viselkedik?

Figyelt kérdés

Volt eddig 4 kapcsolatom;

10 évig,

2 évig,

3 hónapig és

1 évig tartottak ezek.

Ezen idők után, egy kivètellel mindegyik férfi engem dobott,(az az egy meg annyira borzalmasan viselkedett, hogy egyszerűen muszáj volt kitennem), de aztán meg (változó idő után), mind vissza is akart jönni.(Mikor már nem érdekeltek,ugye..)

A 4-ből egyet engedtem vissza, persze őt is kàr volt...

Ha kellettem minek dobtak?

Ha nem kellettem minek jöttek vissza?

Miért gondolják, hogy mialatt külön voltunk, nem ismertem meg senkit?

Vagy ez másokkal is gyakran megesik, hogy elmegyünk-visszajövünk?

Lehet-e valami konkrét oka, hogy mindig ugyanabban a helyzetben

találom magam?

Ezen kívül, volt mèg az életemben két olyan pasi is, akik csak kerülgettek hónapokig, majd benyögték, hogy ök nem akarnak semmit,csak baràtkozni, mikor pedig közöltem velük,hogy nálam ilyen nincs, akkor se hagyták abba, hogy deee, ők màrpedig olyan szívesen barátkoznának velem.

Nem értem..

okt. 4. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok nőnek volt már "szerencséje" ilyen hímekhez.Nem vagy egyedül ezzel a problémával.Ez a fajta nem képes az elköteleződésre és nem is tudja nagyobb részben, hogy mit is akar az adott nőtől.És akad köztük olyan is, aki csak farokra szeret húzogatni mindenkit, aki éppen elérhető, de ezt nem fogja közölni, mert akkor nem lesz ahová bedugja a nyamvadt farkát.Visszamenni is csak ezért mennek vissza, az elérhető lyuk miatt, amíg nem akad jobb.Nem kell őket vissza engedni, ebből 99%-ban semmi jó nem szokott származni egy nő számára.Arra meg totál felesleges is számítanod, hogy majd te leszel az 1% kivétel.A francokat!Nem leszel.

Ez a manapság leggyakrabban előforduló kandúr felhozatal.Ebből kva nehéz ám válogatni egy normális nőnek, pedig a gyakoris legenda szerint milyen könnyű dolga van.....

okt. 5. 08:35
 12/21 anonim ***** válasza:
7%

Szóval 4 farokba bele ültél és ezek csak amiből kapcsolat volt? Voltak egyalkalmasak is? Hány éves leány vagy?

Férfiaknak egy élet alatt nincs 4 nője. Főleg ha átlagos a külseje , meg a jövedelme.

okt. 5. 08:44
 13/21 anonim ***** válasza:
A kapcsolat jellege változik meg. Nincsenek elvárások, együttélés van. Ismerjük egymást és támogatjuk. Nem vesszük súlyosan, ha éppen egy ideig nem érzi azt, amit kellene. Majd alakul. Szóval a kapcsolatban a szakítás már nem opció. együttélés van, jó értelemben.
okt. 5. 08:58
 14/21 A kérdező kommentje:

12# Na sejtettem, hogy megérkezik ide is egy olyan troll, aki egyből a saját sérelmeire tereli a szót..az,hogy neked nem volt 4 nőd, (gondolom, egy se, mondjuk az se csoda),az a te bajod, az én kérdésemnek ehhez semmi köze.

A többieknek köszönöm az értelmesebb válaszokat.Azt hiszem, a 11 jár legközelebb a valósàghoz..

okt. 5. 09:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fajta reakció a probléma. Nem foglalkozunk hülyékkel, mert csak szaporodnak, ezt a választ észre se kellett volna venni.
okt. 5. 09:17
 16/21 A kérdező kommentje:
15# igaz.. 😉
okt. 5. 10:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Valami bajuk van depressziósak vagy túlterheltek. A 10 évest kivéve mert az az érzéseivel küzdött. De a többinek valami nagyon nem kerek az életében, erről nem te tehetsz hanem a Soros/Orbán/háttérhatalom/tatárjárás/mittudomén valami (tetszőlegesen választható) de a lényeg hogy szerintem elég szerencsétlen pasikat fogtál ki, mondjuk belőlük van több.
okt. 5. 10:59
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező simán túl sok pasival kavartál és ez látszik rajtad. Minden férfi olyan nőre vágyik aki csak az övé , te már mindenkivel voltál egy normális férfi szemszögéből.
okt. 5. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:
oh anyám.... kár kérdezni
okt. 5. 12:20
 20/21 A kérdező kommentje:

4 pasi a mai világban sok?🤣Eldobom az agyam, még erre is irigykedtek? Főleg hogy nem futó kalandok voltak,hanem kapcsolatok.

Ébresztő, 2024 van, nem 1811..

35 vagyok..

Ja, az egyik elhagyott,akkor másra màr életemben rá se nézek a sírig, mi?

okt. 5. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!