Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen típusú férfiak valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen típusú férfiak valóban nem vonzóak a nők számára, egy ilyen férfi valóban egyedül marad? (most a fogakat leszámítva)

Figyelt kérdés
[link]
okt. 4. 17:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én teljesen így nézek ki, de a fogaim viszont jók, sajnos a hangom is hasonlóan magas, tényleg felejtsem el hogy barátnőm lesz?, 37 éves vagyok
okt. 4. 18:18
 12/21 A kérdező kommentje:
De amúgy nem is kövér, én sem vagyok az...
okt. 4. 18:20
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát attól függ milyen vagy mellette. Az alap ilyen tulajdonságokat sokat lehet javítani igényességgel. Jó minőségű, ízléses ruhák, rendesen levágott / stílusosra növesztett haj, jó tusfürdő és parfüm használat, ilyenek. Simán lehetne ezen 1-2 kategóriát javítani. Mi a foglalkozásod? És milyen nőket keresel?
okt. 4. 18:21
 14/21 A kérdező kommentje:
13. Köszönöm szépen az értelmes választ ás jelenleg az élelmiszer biztonsági hivatalnál vagyok felügyelő s valamint a duci nőket is szererem, ilyen 70 - 80 kg körüliek a 165 cmhez
okt. 4. 18:25
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem engedi lejátszani, emiatt meg nem fogok regelni erre a szarra.
okt. 4. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a legtöbb nőnek nem jönne be és most a fogait nem veszem figyelembe arca sem karakteres kopaszság sem áll jól. De azért ne ad fel.
okt. 4. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem tök aranyos (csávó vagyok) csak persze a kinézete alapján rögtön ledegradálják ebben a büdös szociál-darwinizmusban, mert ugye annyit ér mostmár egy ember, ahogyan külsőleg kinéz.
okt. 4. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
Kommentek is igen undorítóak alatta, kimerítik a cyberbullying fogalmát, pedig semmi rosszat nem tett, bezzeg az ilyen felvágós egoista fuckboyokat nem degradálják.
okt. 4. 19:14
 19/21 he84 ***** válasza:
100%
A fogairól valamennyire tehet, de a többiről nem. Egy teljesen átlagos férfi, ám szegény kicsit szerencsétlen is. A legtöbb átlagos férfival semmi bajom, a barátom is átlagos és félkopasz, nincs vele semmi baj, mármint a kopaszsággal se. Eléggé szomorú és fura, akinek kizáró ok a kopaszság, vagy ha nem is az, de mégis gond. Szinte minden férfi idővel kopaszodik, ezt el kell fogadni, ez egy természetes hormonális dolog. Vannak olyanok, akik hamarabb kopaszodnak, vannak olyanok is, akik később, ezt nem lehet tudni előre.
okt. 4. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Csávóként irreleváns a véleményed. Vagy megdugnád?
okt. 5. 00:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!