Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen típusú férfiak valóban nem vonzóak a nők számára, egy ilyen férfi valóban egyedül marad? (most a fogakat leszámítva)
okt. 4. 17:22
2/21 A kérdező kommentje:
1. De miért mi a baj vele?
okt. 4. 17:30
4/21 anonim válasza:
Nagyon vonzó ha egy férfi kiveszi a részét a főzésből, háztartásból. De ettől még fizikálisan is vonzódni kell hozzá.
5/21 anonim válasza:
Eddig azt hittem, hogy van az a pénz. De nincs.
Többet nem mondom majd ezt
6/21 anonim válasza:
Szegény profilból úgy néz ki, mint Hókuszpók. Valószínűleg a nők nagy részének nem vonzó (ha ő lenne nőben, ugyanez a szint lenne, max. páran hátulról szigorúan, hogy az arcát ne lássák, egy eü. ürítésre használnák). Ehhez még hozzájön a nőies hangszíne és a nem túl ízléses öltözködése meg a pickme-skedése is.
7/21 anonim válasza:
Alapból az ennyire igénytelen fogakat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Instant off, ha valakinek ápolatlan fogai vannak. Kinézetre se jön be kicsit sem. Ahogy beszél az sem, persze, majd én dolgozok és eltartom amíg ő főzőcskézik. Nekem nőként se lenne ez elég, de egy férfinak meg pláne nem.
8/21 anonim válasza:
Nekem tetszene, ha dolgozna is. Nem akarnám és nem is tudnám eltartani. Ha munka mellett ilyen, akkor oké.
Ritka az ilyen házias pasi.
Tényleg nem szép, de én borsodi vagyok (Mezőkövesd)..az itteni viszonylatban 10-es skálán 6os 😂😂😂😂
9/21 anonim válasza:
Csóri gyerek.
Ronda is, kettyós is, igénytelen is.
Azért van ilyen egér hangja amúgy, mert fogatlan.
Persze hogy nem lesz nője, még ilyen 10/1-es sem nagyon.
Ez a szint még dagadt csajokhoz is kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!